SUVI HÖYDEN

 
 Processed with VSCO with kk2 preset Processed with VSCO with kk2 preset

MATKABLOGGAAJA / VALOKUVAAJA

Suvi Höyden -matkablogi syntyi, kun rupesin toteuttamaan matkahaaveitani ulkomailla ja kotimaassa. Reissuillani ei ole rajoja ja ne suuntautuvat kansallispuistoista maailman metropoleihin. Tavoitteena on löytää itselle uusia ja kiinnostavia paikkoja sekä jakaa niitä myös muille. Haluan näyttää mitä kaikkea ihmeellistä maailmasta löytyy, inspiroida ja antaa käytännön vinkkejä omien unelmien toteuttamiseen.

matkablogi

TRAVEL

Kirjoitan reissuistani lähelle ja kauas, kotimaassa ja muualla maailmassa. Suosikkikohteitani ovat kansallispuistot, vuoret ja rannikot, mutta viihdyn myös tunnelmallisissa kaupungeissa. Tsekkaa omat reissuvinkkini.

matkablogi

OUTDOOR

Retkeilyä jo parin vuosikymmenen ajan aktiivisesti harrastaneena löydän rauhan luonnosta. Ulkoilussa ovat vahvasti mukana aktiviteetit melomisesta lasketteluun. Lue läpi retkivinkkini sekä vinkit retkeilyvarusteista.

 Processed with VSCO with m5 preset Processed with VSCO with m5 preset

LIFE

Tavallinen arki on parasta mitä elämässäni on ja nautin siitä rakas avopuolisoni vierelläni. Elämässä on niin paljon pieniä hetkiä ja asioita mistä pitää  osata nauttia, niitä hetkiä koitan jakaa valokuvien kautta. Lue läpi listat ja vinkit elämään.

UNELMISTA TOTTA

 Processed with VSCO with kk1 preset Processed with VSCO with kk1 preset

Toteutimme poikaystäväni kanssa pitkäaikaisen haaveen ja ostimme reissupakun. Pakun hankittuamme toteutimme haaveemme kuukauden reissusta Eurooppaan. Ajoimme melkein 10 000 km liikkuvan kotimme kanssa aina välimerelle asti ja kävimme 12 maassa.