KROATIAN BABYMOON

Naurattaa paljon tuo jonkun tutun heittämä termi babymoon, joka tarkoittaa pariskunnan "viimeistä" lomaa kahdestaan kun odotetaan ensimmäistä lasta. Sellainen honeymoon numero kaksi, paitsi meidän tapauksessa ykkönen, kun ei tosiaan olla naimisissa. Aluksi nimitys huvitti, heitettiin vitsiäkin siitä ja nyt ymmärrän täysin mitä sillä meinattiin. Sen lisäksi, että ollaan ihan babybäissään, tuli osteltua kaikkea ihanaa vauvavaatetta tuliaisiksi itselle. 

Haluttiin aloittaa meidän loma täydellä työasioista ja arjesta irtautumisella. Tätä varten etsin muutaman viikon Kroatiasta täydellistä paikkaa, jossa voisi rentoutua, snorklailla ja lukea kirjoja. Löysin lopulta niin täydellisen paikan, ettei maltettu poistua kuin kerran meidän lomaparatiisista. Sain luettua kolme kirjaa, nukuttua enemmän kuin aikoihin, uitua, syötyä ja nautittiin yhdessä olosta täysin rauhassa. Parhaillaan odotellaan kentällä paluulentoa kotiin, jotta päästään rentoutuneina aloittamaan meidän loman toinen osa: pakuseikkailu.  

 Processed with VSCO with m5 preset
 Processed with VSCO with c7 preset
 Processed with VSCO with m5 preset
 Processed with VSCO with m5 preset
 Processed with VSCO with m5 preset
 Processed with VSCO with c7 preset
 Processed with VSCO with c7 preset
 Processed with VSCO with m5 preset
 Processed with VSCO with m5 preset
 Processed with VSCO with j6 preset

LOMALLA

Meillä alkoi eilen loma! Itselläni on kokonaiset 5 viikkoa ja Antilla vähän reilu neljä. Tiedossa on aurinkolomareissua ja heinäkuussa pidempää pakureissua. Tänä vuonna otetaan myös Toni mukaan matkalle, vaikka mitään kovin tarkkoja suunnitelmia ei ollakaan tehty. Molemmat ovat olleet sen verran stressaantuneita, että kaivataan ihan puhdasta rentoutumista nyt kaikista eniten. Matkaan on pakattu kasa kirjoja ja aiotaan nauttia lähinnä riippumatossa makoilusta. Nyt pitää tietenkin ottaa myös ilo irti "viimeisestä" lomasta kahdestaan, korkeat odotukset babymoonille heh.

Hyvää lomaa siis kaikille, en ole ajastanut postauksia, enkä ajatellut erityisemmin myöskään somettaa, joten nähdään elokuun puolella. 

IMG_0080.jpg
IMG_9774.jpg
loma
loma
loma

TONI 8V

Tänään tää meidän ihana pötkö täyttää kahdeksan vuotta!! Tuntuu siltä, että Toni olisi ollut osa elämää aina. Kahdeksassa vuodessa on ollut vaikka kuinka paljon ihania juttuja ja Toni on tuonut elämään ihan erilaista onnea ja sisältöä. En ikimaailmassa uskonut miten paljon yksi koira voi yhdistää ihmisiä ja miten persoonallinen luonne se olisi. Se on myös ollut äärimmäisen helppo koira. Pennusta asti Toni on kulkenut mukana kaikkialla, se on nukkunut enemmän teltassa kuin moni ihminen, käynyt kansallispuistoissa ja matkustanut. Se on käynyt kanssani koulua, matkustanut kaikilla mahdollisilla kulkuvälineillä, tutustunut aivan valtavan moneen ihmiseen ja ollut aina maailman sopeutuvaisin koira. Toni pärjää missä tahansa kunhan on vaan saa olla tärkeiden ihmisten kanssa. Niin hemmetin ihana pötkylä, jota ilman on vaikea kuvitella elämää.

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ TONI!

PORKKALANNIEMI TURUN SAARISTON RENGASTIE KESÄ TURUN SAARISTON RENGASTIE PORKKALANNIEMI TURUN SAARISTON RENGASTIE KESÄ PORKKALANNIEMI PORKKALANNIEMI KESÄ PORKKALANNIEMI PORKKALANNIEMI baltia_2015 (34 of 221) TURUN SAARISTON RENGASTIE TURUN SAARISTON RENGASTIE PORKKALANNIEMI baltia_2015 (131 of 221) baltia_2015 (5 of 221) PORKKALANNIEMI