10 SYYTÄ MIKSI RAKASTAN MINUA

Tuntuu, että olen pitkästä aikaa löytänyt uusia blogisuosikkeja ja säännöllistä seurattavaa. Yksi ihan lempparein tällä hetkellä on Start Living Your Best Life. Syynä yksinkertaisesti aivan ihanat kuvat, huikealta vaikuttava tyyppi ja positiiviset inspiroivat postaukset. Uusimmassa postauksessaan Elisa haastaa bloggaajat kertomaan omia hyviä puoliaan eli "10 syytä, miksi rakastan minua" ja listoja rakastavana tyyppinä oli pakko tarttua tähän.  

"Itsensä rakastaminen ei tarkoita sitä, että maailma pyörisi vain oman navan ympärillä. Päin vastoin mielestäni epävarmana ajatukset pyörivät paljon enemmän itsessä, omissa puutteissa, heikkouksissa ja siinä, mitä muut itsestä ajattelevat. Kun arvostaa itseään, on helpompi jakaa sitä huomiota myös muille" - Start Living Your Best Life.

Ei mitään lisättävää yllä olevaan tekstiin, näinhän se juuri on. Joten ei muuta kuin miettimään niitä omia parhaita puoliaan.

Untitled me

Tässä minun 10 syytä miksi rakastan minua

  1. Innostun todella helposti kaikesta. Innostuessani inspiroidun aina valtavasti ja tuntuu, että mieli pursuaa mitä hullumpia ideoita, joita sitten lähden viemään eteenpäin.
  2. Yleensä jostain innostuttuani tosiaan myös toteutan sen, harvoin jään jahkailemaan mitään asiaa vaan menen suoraan asiaan ja kokeilen. Tästä hyvänä esimerkkinä kaikki harrastukset, reissut ja oikeastaan kaikki mitä teen. Jos haluan kokeilla jotain niin miksi en saman tien menisi ja kokeilisi.
  3. Onneilen kaikesta pienestä ja hölmöstä, söpöt kahvimukit, ihana suihkuverho, ihan vain joku valonsäde täydellisessä kulmassa, vaikka joku harmittaisikin niin se ei yleensä poista iloani pienistä jutuista.
  4. Olen todella tunnollinen, jos jotain lupaan niin sen myös teen. Niin töissä kuin kotonakin aina ja vielä niin hyvin kuin osaa. En myöskään eläissäni ole ollut töistä sairaslomalla ilman että olisin oikeasti ollut kipeänä.
  5. Olen rehellinen, en osaa valehdella, enkä pystyisi pitämään rakkailta ihmisiltä mitään salaisuuksia. Uskallan myös sanoa mielipiteeni ja kertoa suoraan jos jokin asia painaa mieltäni. En myöskään ikinä jaksaisi vetää mitään roolia vaan olen rehellisesti juuri sitä mitä olen.
  6. Pidän itseäni visuaalisesti taitavana, osaan luoda juuri niitä fiiliksiä kuviin mitä itse olen niitä ottaessa tuntenut, näen nopeasti miten tilanteista tai paikoista pystyy luomaan visuaalisesti miellyttäviä.
  7. Olen tyytyväinen itseeni, en stressaa kropastani tai ulkonäöstäni vaan pidän siitä miltä näytän.
  8. En jää vellomaan negatiivisiin fiiliksiin, vaan jatkan eteenpäin. Luotan elämän kulkevan eteenpäin omalla painollaan ja asioiden aina järjestyvän.
  9. Arvostan valtavasti sitä mitä minulla on ja ympärilläni olevia ihmisiä. Joka päivä tunnen kiitollisuutta meidän pienestä perheestä, kodista, kaikesta mitä olen saavuttanut ja päässyt näkemään. En pidä asioita ikinä itsestäänselvyytenä vaan tiedän, että unelmien ja onnen eteen on tehtävä töitä.
  10. Olen todella hyvä ratkaisemaan ongelmia oli kyseessä sitten joku purkin avaaminen, työongelma, aikataulutus tai kodin säilytysratkaisu niin keksin aina nopeasti keinon miten ongelmasta selvitään. Usein ratkaisu on jopa alkuperäistä tapaa parempi ja jää osaksi omaa toimintatapaani.

Ai vitsit tämän tekemistä tulikin hyvä fiilis, hyvä minä! Tuntuu, että näitä olisi voinut keksiä vielä lisääkin. Itsekehu on välillä enemmän kuin kohdallaan varsinkin jos on epävarma fiilis, elämässä on tärkeää arvostaa myös itseään ja oppia näkemään ne omat parhaat puolet.

PicMonkey Collage Untitled

Nyt haluan puolestaan haastaa muut matkabloggaajat ja teidät lukijat! Linkatkaa postaus kommentteihin tai kirjoittakaa kommenttiboksiin mitä piirteitä itsessänne rakastatte. Jos ette meinaa keksiä niin kysäiskää vaikka poikaystävältä, ystäviltä tai vanhemmilta.