1820

Tulin kertomaan teille hauskan jutun eiliseltä ja saatte elmukelmuttoman kuvan tatuoinnista. Tohon tatuointiin on tulossa vielä vähän lisäilyjä kunhan paranee. Oon ihan älyttömän tyytyväinen tähän, se on juuri sellainen kuin halusin. Mun kaverit sanoi että se näyttää semmoiselta isolta kauniilta kaulakorulta.

Mutta eilinen hauska juttu: olin mäkin jonossa (noin klo 05.00) toi alimman kuvan lippis päässä niin joku tyyppi tuli sillee "nyt on niin makee lätsä että otapa tästä 20euroa, osta mulle kana-ateria ja pidä itse loput". No mähän ostin sit kana-aterian ja tuplajuustoaterian, mutta huomattiin sitten yhen mimmin kanssa taksissa että meillä oli se kana ja tuplajuusto meni sille tyypille. Eli sinä hieno mies joka annoit 20euroisen, olen pahoillani että kanasi vaihtui tuplajuustoon, toivottavasti ne yllärinugetit pelasti edes jotain.

Kävin eilen myös mun entisessä kämpässä tupareissa. Oli ihan hassua mennä tavallaan kotiin mutta sitten se ei ollutkaan enää mun koti. Uudet asukkaat oli tehny siitä ihan omannäköisensä ja todella nätin, onnea heille uuteen kotiin. Tutustuin myös pariin rentoon uuteen ihmiseen ja muutenkin oli tosi onnistunut vkloppu.

tatuointijei
touni3
tatuointijei2