OBEY

Voi että, en tiedä mistä edes alottaisin. Perjantaina sain kuvailla vähän "studio"henkisiä kuvia ja siinä samalla päätin kuvauttaa omat uudet kivat vaatejutut. Kuvailtiin laskukamoja ja "tapeltiin" Pilvin kanssa, mutta niistä lisää myöhemmin. Päivällä kävin katsomassa ensimmäisen R&A pätkän Hesherin ja oli pitkästä aikaa erittäin hyvä elokuva. Eilen eli lauantaina kävin väijymässä Mac Millerin (kiitos Henrin) ja sai kyllä mut hyvin messiin vaikka meninkin vähän väsyneenä mestoille. Ja terveisiä sille lukijalle joka tuli moikkaamaan, toivottavasti löysit Millerin jostain ;). Tosiaan ensimmäinen mun Obeyn tilauksista saapui viime viikolla, toinen on valitettavasti kadonnut johonkin postiin (ei löydy sillä koodillakaan). Toivotaan että toinenkin löytäisi perille, tässä nyt kuitenkin näitä ensimmäisen paketin juttuja.

Oon muuten hieman miettiny tätä mun postailua, kun itse tykkään tehdä postauksia missä on paljon kuvia, luonnollisesti niihin menee enemmän aikaa ja siksi postauksia tulee harvemmin. Haluaisitteko te kuitenki kuulla musta useammin esimerkiksi parin kuvan muodossa vai onko sellaiset ihan plää ja pelkkää turhaa blogin täytettä?

obey IMG_2123 DSC_2579 IMG_2140 DSC_2610 DSC_2580 IMG_2133 DSC_2573 DSC_2591 IMG_2156 DSC_2614 DSC_2581 DSC_2549 planking
P.S Ootteko huomannu täällä ton uuden super siistin toiminnon, eli kun klikkaatte jotai kuvaa niin kyseisen postauksen kaikki kuvat tulee esikatseluikkunaan. Fiilistelenkö sitä täysin yksin?