LEMPIPAIKKOJANI HELSINGISSÄ: TALVIPUUTARHA

Vietin koko lapsuuteni Töölössä ja sieltä alueelta löytyvätkin kaupungin rakkaimmat paikat. Äiti vei meitä lapsia päivittäin jonnekkin retkelle, yksi paikka jossa käytiin lähes viikoittain oli talvipuutarha. Se on ilmainen, sinne saa ottaa omat eväät mukaan ja siellä voi tuntea kesän keskellä kauheimpia pakkasia. Maanantaina luin netistä, että se on pitkästä aikaa avattu ja pakkohan sinne oli mennä fiilistelemään heti ystävänpäivänä. Rakennus itsessään on jo upea, kasveja löytyy 200 erilaista ja lämpimät muistot tekee tosta paikasta yhden ihan lemppareista. Mutta hei muodostakaapa oma mielipide joko käymällä paikan päällä tai arvioimalla kuvapläjäyksestä, mitä tykkäätte? 

Ps. Kaikki miehet huom. tässä on se teidän täydellinen treffipaikka Helsingissä mihin viedään tytöt kun halutaan panostaa. 

talvipuutarha12 talvipuutarha16 talvipuutarha26 talvipuutarha25 talvipuutarha18 talvipuutarha9 talvipuutarha21 talvipuutarha8 talvipuutarha27 talvipuutarha2 talvipuutarha22 talvipuutarha5 talvipuutarha7 talvipuutarha23 talvipuutarha3 talvipuutarha24 talvipuutarha19 talvipuutarha4 talvipuutarha14 talvipuutarha13 talvipuutarha