LUNTA, BETONIA JA VAARATTOMIA TILANTEITA

Kalenterin mukaan nyt on maanantai, mutta ihan viikonloppu fiiliksissä tässä on pakko olla, kun oli niin siisti päivä. Aamupäivästä menin Varustelekan liikkeelle, jossa otettiin lekalooks kuvat. Sain vapaasti penkoa vaatteet kuvaukseen liikkeestä ja sain ne vielä lähtiessä mukaani. Oon nyt markkinavoimien uhri, mutta toisaalta maiharit, pipon ja överi siistin kevättakin rikkaampi, joten ei tunnu missään. Ostin vielä pidempään himoilemani repun ja suklaata, kun ne oli pakko saada. Lekassa oli kaikki tosi mukavia, joten kiitos sinne! Liikkeessähän en ollut ennen käynyt, kun oon vaan netistä tilaillut ja oli kyllä paljon helpompi hurahtaa kaikkeen, kun pääsi testailemaan ja sovittelemaan. Monet kamat näyttivät myös livenä ihan paljon paremmilta kuin netissä.

Lekakeikan jälkeen alkoi sataan lunta ja kurvattiin Akun kanssa kotimatkalla Merihaan kautta, jossa piti räpsiä kuvia uusista kamoista, mutta meni ihan lumisade/betoni fiilistelyksi. 

Jos asukokonaisuudet kolahtaa niin löydät ne tästä: Vihreä takki, pipo, reppu ja maiharit joita löytyy vain myymälästä. Voin kertoa, että tuutte näkemään näitä vähintään yhtä paljon kuin sitä maastotakkia postauksissa! Mutta mitäs te tykkäätte mikä kolahtaa parhaiten? 

leka4
aku leka1 leka12  leka9 leka7 leka3 leka10 leka13 leka5 leka6 leka8  leka11 leka2