MAANANTAIN HENGAILUT

Maanantai on ehkä täydellisin vapaapäivä mitä voi olla. Yleensä saat olla suht rauhassa mihin meetkin, koska muut on vielä töissä, mutta silti suurin osa paikoista on auki. Meidän oli tarkoitus Hillan kanssa suunnata lonkkareilla Suvilahteen, käydä hakemassa parit kannut Make Your Markista, maalata juttuja ja sitten käydä Ihana kahvilassa hengaamassa. No kumpikaan ei ollut auki, joten tyydyttiin vaan kruisailemaan ja fiilistelemään muiden teoksia. Molemmat väsäiltiin kyllä sitten kuvat lautoihin sabluunoilla mitkä olin ottanu messiin. Kotona huomasin, että olin kuvannut vaan tyttömäisiä pinkkiä ja liilaa sisältäviä piissejä (nyt tulee varmaan huutoa kun sanon jengin settejä tyttömäisiks, ei hätää meinasin pelkästään väriskaalaa). Mitkään tummat ei selkeesti yhtään säväyttänyt tuona päivänä. Kesäfiilistä vissiin?

Nälkähän siinä sitten iski ja käytiin aleksin ässästä hakemassa vähän safkaa: perus savustettuu lohta, hedelmäsalaattia, patonkia, sienisalaattia, normisalaattia ja tuorejuustoa lähti matkaan. Kiivettiin Vallilan kallioille, fiilisteltiin aurinkoa ja ruokia sekä kuumoteltiin kun oltiin keskellä pikkupoikien kuulasotaa. Ykskään kuula ei onneksi osunut meihin, saattoi johtua siitä, että kovaan ääneen kailotin seurauksista jos niin kävisi.

Kotiin päästyä tehtiin Tontsan kanssa pitkä iltalenkki ja sain aika hyvin duunailtua näitä rästissä olevia postauksia kasaan. Huomenna tulee lonkkaroinnista infoa. Nopeasti laskettuna vielä maanantaina oli kevyet kymmenen odottamassa kuvien tekemistä. Tällee kesällä sitä vaan tulee otettua niin paljon kuvia, että väistämättä niitä kasaantuu hirveet määrät. Siivoilin myös kämppää ja taas sain reilun Ikeakassillisen verran ylimääräsiä kenkiä ja vaatteita kasaan. Tästä tekstistäkin tuli ihan laittoman pitkä, joten nyt löpinät seis ja ulos! PS. Mulla on tänään nimipäivä. Hyvää nimipäivää kaikki Suvit, Roopet ja Robertit.

 k k3 k4 k1 k8 k16 k10 k11 k12 k13