MITKÄ JANOSKIT

Joo tiedetään nää kengät tulee teillä jo silmistä ja korvista ulos, mutta vielä kerran: rakastan Janoskeja. Ja tätä postausta innoitti uutinen siitä, että Nike ID ottaa mallistoonsa mukaan Janoskit 27.7 alkaen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voi itse suunnitella haluamansa kengät pohjan väristä lähtien. Ai olenko innoissani NO KYLLÄ! Hinta on todennäköisesti joitain kymppejä normia isompi, mutta mitäpä sitä ei maksaisi kengistä jotka olet itse suunnitellut. Mulla on mielessä jo vaikka kuinka monta väriä millaisia olen himoinnut, mutta olen joko nukkunut julkaisun ohi tai niitä ei vaan ole ollut mimmien koossa. Nyt toivon täällä, että IDssä koot tulisivat lähtemään vähintään kutosesta.  Kelatkaa nyt oikeesti Janoskit ihan missä vaan väreissä huhhuh.

Ja vaikka olen monta kertaa kertonut niin kerrataan vielä: mimmien koossa (eli jäbien pieniä kokoja) löytyy ainakin Beyond Storesta. Sieltä olen itselleni haalinut ainakin neljät jo ja voin suositella kauppaa täydestä sydämestä, maailman nopein toimitus. Tässä vielä aivopesuna tuhannet kuvat mun Janoskeista, vaikka jotkut puuttuvatkin näistä kuvista. Ja niinkuin voitte havaita niin nämä kengät sopivat ihan mihin tahansa asuun.

makia5 lonkkari3 IMG_6624 IMG_8257 janoski1 metsä3 janoski3 janoski2 kuva7 IMG_8261 janoski4  laiva13 kuva14 IMG_6734 carhartt10 kevät2 carhartt2 minä1