ASUKUVAAJAN PARATIISISAARI

Mikä olisikaan asukuvaajan paratiisi? No sellainen missä jokaiseen asuun olisi täydellinen tausta. Hyvät bloggaajakolleegat ja lukijat nyt se saari on löytynyt. Kyseessä on Buranon saari, jonka kaikki talot on maalattu eri väreillä. Sellainen väri mitä saarelta ei löydy, sitä ei ole. Miten täydellistä olisikaan joka kerta mätsätä tausta vaatteisiin tai korostamaan niitä. Saarella ei vaan taida asua yhtäkään bloggaajaa vaan asukaskunta koostuu lähinnä pitsiä nypläävistä mummoista ja muutenkin vanhemmasta väestöstä.

Ajanpuutteen vuoksi tässä teille vain pari lempparia. Mulla alkoi tosiaan koulu tällä viikolla ja noiden viiten asti olevien päivien jälkeen pitäisi käydä töissä, hengata Tonin kanssa, rullata, nähdä frendejä ja blogata. Huhu ihanaa, että perus arki on täällä, mutta se vaatii kyllä hetken totuttelua. Liikaa tehtävää, liian vähän aikaa.

Tatskoista kysellään taas ja varmaan tämänkin postauksen myötä, koska ne ovat suht näkyvästi esillä. En todennäköisesti tule koskaan tekemään mitään tatuointipostausta, koska mulla ei yksinkertaisesti ole sellaista fiilistä, että haluaisin esitellä ne julkisesti blogissa. Niitä on ja tulee lisää, niistä on kuvia täällä ja varmaan tulee olemaankin, mutta se siitä. Ne ovat osa minua, mutta eivät mielestäni osa blogia, ne ovat henkilökohtaisempia kuin täällä blogissa pyörivät asiat.

suvi suvi2