COSTO

Mainitsinkin viime postauksessa, että ollaan Natan kanssa myymässä Coston hattuja. Kyseessä oli tosiaan Lasipalatsin Design Market, jota vietettiin vikaa päivää lauantaina. Sunnuntaina olin myös parin tunnin ajan Fashion Villagessa jatkamassa myyntiä. Jos hatut kiinnostaa niin suosittelen suuntaamaan Senaatintorille, sillä tapahtuma jatkuu siellä aina 18 elokuuta asti ja hatuista saa pientä alennusta paikan päällä.

Suomalaisen Coston hatut ovat ulkonäöltään varmasti tuttuja monelle. Tunnetuin malli on Kombai jossa on pieni lippa ja tupsu päällä. Hatut valmistetaan huonekaluteollisuuden ylijäämäkankaista ja ovat tyylikkyytensä lisäksi ekologisia. Kaikki hatut valmistetaan käsityönä Tallinnassa, joten voidaan puhua lähituotannosta. Malliston lisäksi valmistetaan paljon uniikkihattuja, joita on saatavilla erilaisissa myyjäisissä (niinkuin juuri nyt Fashion Villagesta!!). Niiden erikoisuus on se ettei toista samanlaista tule kadulla vastaan. Lähes kaikkiin Coston hattuihin saa myös tupsun ja se kiinnitetään napilla, joten voi halutessaan ostaa useampia eri värejä ja vaihdella niitä fiiliksen mukaan. En oikein osaa itsekään sanoa miksi en ole aikaisemmin hattua hommannut, vaikka useita kertoja olenkin sellaista päähän sovitellut ja fiilistellyt. Nyt kuitenkin sain myyntipalkaksi parikin kappaletta ja olen näistä aivan onnessani.

Hattujen lisäksi Costolta löytyy puisia aurinkolaseja, jotka ovat ihan älyttömän siistit. Läppärille ja puhelimelle saa nahkakoteloa, kortit saa nahkaiseen korttilompsaan ja siinä onkin sitten jo tärkeimmät mukana. Näissä tuotteissa yhdistyy loistavasti suomalainen design, ekologisuus, laatu ja tyylikkyys. Ei voi muuta kuin suositella täydestä sydämestään. Löytyykös lukijoiden joukosta yhtään Costofaneja?

P.S Miltäs näyttää toi täydellinen parkatakki Natan päällä? Se on myös mahdollisesti tulevaisuuden Costoa.  Voin kertoa että materiaali, malli, väri, yksityiskohdat ja ihan kaikki oli siinä just eikä melkein!

IMG_4118 IMG_3937 IMG_3956 IMG_3939 IMG_3991 IMG_3979 IMG_4121 IMG_4053 IMG_3933 IMG_4081 IMG_3935 IMG_4101 IMG_3998