VASTAUKSIA OSA 2/2

Kysymysten ensimmäinen osa täällä.

IHMISUHTEET, ASUMINEN, OPISKELU JA TYÖ
Onko sulla sisaruksia? Jos, niin miten läheisiä ootte?
Mulla on pikkusisko ja pikkuveli. Broidin kanssa ollaan jonkun verran tekemisissä, systerin kanssa vähemmän.
Onko sun vanhemmat vielä hengissä?
Juu on hengissä ja kaikki isovanhemmat myös.
onko sulla poikaystävää?
Joo onhan mulla.
xIMG_5624
Erositteko sun poikakaverin kaa, jos joo niin miksi?
Mistäköhän poikaystävästä tässä puhutaan. Yleensä erotaan siksi, että homma ei vain toimi syystä tai toisesta.
Kuka henkilö merkitsee sinulle eniten?
En oikein osaa vastata tähän. Mun ystävät, ei ole ketään yksittäistä joka merkitsisi enemmän kuin toiset.
Millainen on sun ihanne mies?
Täältä voi lukea.
Entäs ihanne nainen?
Varmaan aika samat kriteerit pätee naisiinkin.
Voisitko seurustella naisen kanssa?
Never say never. En ole ikinä seurustellut saatika ihastunut naiseen, mutta en näe sitä mahdottomana ajatuksena. Olen myöskin sitä mieltä, että rakastuminen ei katso sukupuolta. Eli voisin kyllä jos joku todella kolahtaisi.
Ootko hetero?
No miellän itseni heteroksi kyllä, koska olen aina ollut kiinnostunut vain pojista ja deittaillut vain kyseistä sukupuolta, mutta toisaalta ylempään vastaukseeni viitaten en vissiin sitten ole ainakaan mikään raivohetero :D
ootko pussaillu tytön kanssa?
Joo kukapa ei olis. Kaikki haluu pussailla tyttöi.
minkä ikäisenä sait ensisuudelmasi, millainen se oli?
Ei mitään hajua, joskus ala-asteella se oli. Mä en ihan todella muista kyseistä tapahtumaa tai kundia.
Kuinka monen ihmisen kanssa olet seurustellut?
Vakavasti tosissaan kuuden, joista yhden kanssa oli kaikki kotia ja koiraa myöten (virhe). Tykkään olla yksin ja välillä toivoisin, että olisin viettänyt pidempiä aikoja seurustelematta, jotenkin aina vaan silti päädyn seurustelemaan.
Haluatko joskus lapsia tai tykkäätkö edes lapsista? Jos kyllä, niin monta?
Tykkään, mutta pelkään lasten hankkimista omien lapsuuden kokemusten vuoksi. En myöskään hankkisi lasta ennenkuin olisin ehdottoman varma tulevaisuudestani ja ihmisestä jonka kanssa lapsia hankittaisiin. Olen myös koko elämäni ollut sitä mieltä, että antaisin mieluiten kodin sellaisella lapselle, joka elää ilman kuin että tekisin lisää. Toistaiseksi pitäydyn vain karvaisissa lapsissa, koirat kun ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan niin mahtavia.
xIMG_7581
Olitko hirveä teini?
Miten sen nyt ottaa, tappelin kyllä kovasti järjettömän tiukkoja rajoja vastaan. Pääsin vain harvoin yökylään mihinkään ja sitäkin harvemmin kukaan pääsi meille. En juonut tai juhlinut alaikäisenä, kävin partioleireillä (haha kyllä meganörtti). Äiti ei oikein ikinä tykännyt siitä miten pukeuduin ja sainkin dyykata aika usein kamojani takaisin, siitä tuli tietysti aina huutoa. Omasta mielestäni perus teini enkä edes ääliöinyt erityisemmin.
Ärsyttävin piirre ihmisissä?
Itsekkyys ja tekopyhyys, koska se sitten heijastuu kyllä kaikkeen. Käytetään muita hyväksi, ei arvosteta muita, luullaan olevansa muita parempia, ei pystytä iloitsemaan toisten puolesta tai jakamaan hyviä juttuja, esitetänä jotain mitä ei olla jnejne.
Asia, joka ärsyttää aina ja ikuisesti (aamen)? siis ei sellanen joka saa pinnan kiristymään kaksneljäseiska, vaan semmoi, että ku se tulee jossai vastaan, alkaa ärsyttää..
Hyväntekeväisyydellä rahastaminen ja muutenkin sen markkinointi rahalla, matkoilla jne.
Käytkö duunissa, missä?
Delete Vahinkoturvalla oon duunissa ja teen täällä näitä rakennuspiirtäjän hommia.
Opiskeletko, opiskelitko, mitä?
Oon valmistunu rakennuspiirtäjäksi ja nyt opiskelen Metropolian AMK:ssa rakennusmestariksi.
Oletko aina asunut Helsingissä?
Olen syntynyt Helsingissä ja asunut 24 ikään asti koko ikäni Töölössä, yhtä Fiskarssissa vietettyä vuotta lukuunottamatta.
carhartt5
Jos saisit päättää rahatilanteesta riippumatta, niin millaisessa/missä asunnossa, kaupungissa ja maassa haluisit asua?
Suomessa en voisi asua muualla kuin Helsingissä, rajana se että kotiin on päästävä ratikalla. Ulkomailla haluaisin asua New Yorkissa tai Pohjois Italiassa jossain suht isossa kaupungissa. Haluaisin asua vanhassa talossa, koska en ole ikinä asunut 1930-luvun jälkeen rakennetussa talossa, enkä edes tykkää sitä uudemmista. Vanhat tiiliset tehdasrakennutkin kävisivät paremmin kuin hyvin ja miksei hieman uudemmatkin jos pohja olisi hyvä. Asunnossani olisi lautalattiat, leveät ikkunalaudat joissa pystyisi istumaan, korkeat huoneet ja sisään käveltävä vaatekaappi, mieluiten ylin kerros niin että katto olisi vino ja kattoparrut näkyvillä. Huoneita olisi sopivasti, mutta ei liikaa jotta tuntuisi kotoisalta. Parveke merinäköalalla olisi kova, siinä joisin aamukahvia. Keittiöstä löytyisi kaasuhella ja isot puutasot. Makkarissa olisi futon ja eteisen seinä maalatais liitutaulumaalilla niin, että siihen vois piirrellä ja kiinnitellä magneetilla kaikkia papereita sekä kuvia. Ohhoh nyt innostuin liikaa tästä kysymyksestä, voin kerätä teille joskus jonkun unelmien kämpät jutun.
xIMG_0418Hirvein kunta Suomessa?
En mä voi sanoa mitään kuntaa hirveäksi, koska olen aina asunut Helsingissä ja Helsinki on ihana.
Parhaat paikat missä olet ollut?
Veikkaan, että tässä meinataan ulkomaita. En osaa vastata, olen käynyt todella monessa paikassa ja kaikissa on omat puolensa, mutta ne ovat niin erilaisia, että vertailu on vaikeaa. Parhaimpia kokemuksia (samalla myös kamalimpia haha) varmaan ovat olleet Intia ja Venäjä, Italia on mun ikuinen kestosuosikki, mä yksinkertaisesti vaan rakastan sitä maata. Italiassa erityisesti pohjoinen, alpeilla tai niiden tuntumasta löytyvät pikkukylät ja paikat ovat parhaita.

Mitä matkakohdetta suosittelisit kaikille?
Tämäkin riippuu täysin siitä mitä hakee. Nautiskelijoille, viinin ja ruuan ystäville Italia. Seikkailijoille, ennakkoluulottomille Intia. Musiikki ja vaateystäville Lontoo. Arkkitehtuurin, tarujen tarinoiden ja meren ystäville Venetsia. Uskaliaille ja kulttuurieroista viisveisaaville Venäjä. Budjetti shoppailijoille Tukholma. Luonnosta nauttiville Norjan vuonot tai alpit. Enemmän kuin jotain tiettyä kohdetta suosittelisin ihmisiä olemaan avoinna erilaisille asioille, rohkeasti matkustamaan niihinkin paikkoihin mitkä eivät heti ensimmäisenä tulisi mieleen. Se paikka joka saa sinut epäröimään todennäköisesti yllättää sinut varmemmin kuin vanha tuttu ja tarjoaa jotain uutta. Eikä matkustelu aina meinaa, että pitäisi lähteä mahdollisimman kauas, tässä meidän naapurissakin on jo ihan huikeita paikkoja.
xIMG_6761
Mihin haluaisit matkustaa?
Etelä-Amerikkaan Peru, Chile sekä argentiina kiinnostaa. Myöskin hieman ylempää löytyvät Meksiko, Kuuba ja samalta akselilta löytyvät muut maat ovat olleet jo pitkään must go listalla. New Yorkiin mulla on joku pakkomielle sinne haluan myös. Transiperialla haluan mennä Tiibettiin asti. Jos totta puhutaan niin haaveilen maailmanympärimatkasta ja aion sen myös tehdä kunhan saan opiskeluni päätökseen. Maailmassa on niin paljon paikkoja mitkä haluan nähdä.

RUOKA

Mitä söit tänään ensimmäiseksi?
Palan eilen ite tehtyä mozzarella, salami, aurinkokuivattutomaatti -pizzaa. Terveellinen aamiainen namnam.
xIMG_8034
Suhteesi ruokaan?
Rakastan ruokaa. Tai siis rakastan hyvää ruokaa. Olen sellainen, että vaikka rahat ovat lopussa ruuasta ei tingitä. En voisi ikinä koskaan elää pelkällä makaroonilla ja tonnikalalla. Olin pienenä todella nirso ja se vaikuttaa jonkun verran syömisiini, nyt kuitenkin vanhempana olen päättänyt kokeilla kaikkea ja olen löytänyt monia yllättäviäkin ruokamieltymyksiä esim parsakaali, keitettynä ja snadilla voisilmällä (sairraaaan hyvää).

Minkälainen sun ruokavalio on?
Pyrin syömään aamuisin edes jotain esim baanani tai vastaava kahvin kanssa. Arkisin syön koulussa lähestulkoon aina kasviruokaa. Tavaksi mulla on muodostunut punnitse & säästän pähkinät joita mulla on ihan aina mukana pussillinen ja niitä napsin koulussa tunneilla kun iskee nälkä, näiden lisäksi en selviä koulupäivästä ilman vesipulloa. Päivällinen tulee fiiliksen mukaan jos laikottaa niin nepalilaisesta annos tai itsetehty piirakka, tortilloja, nuudelimössö (kaikkea sekasin), jos tiedän että oon paljon töissä teen makaroonilaatikon, jota otan duuniin messiin. Iltasin teetä ja sen kanssa ehkä jotain pientä. Rakastan kalaa ja ostankin sitä useamman kerran viikossa tuoreena tiskiltä. Vkloppusin voi sitten vetää överiksi ja aamiaiseksi syödä vuohenjuusto/hillo kroisantteja, pekonimunia ja hedelmiä. Ruokajuomana mulla on vesi, maito, tropicana omenamehu tai hienoina päivinä viini.
Kerro ruokailutottumuksista?
No tossa yläpuolella niitä tulikin, miinuksena se, että en syö niin säännöllisesti kuin pitäisi, koska mun aikataulut ei ole koskaan samanlaiset. Rakastan liikaa juustoja ja oon koostumusvihaaja, en voi syödä mitään limaista ja sitkeää. Siis kaikki simpukat, etanat, lähes kaikki merenelävät paitsi kalat, limaiset sienet, pelkkä ajatuskin saa olon huonoksi. Jotkut ruuat saattavat olla hyviä, mutta jos ne tarjoillaan jotenkin huonossa muodossa rupeaa inhottamaan. Ja joo kuulostaa varmaan ihan friikiltä, mutta mä tiedän etten oo ainoa!
kontti3
Teetko ruokaa ite?
Joo ja kun teen niin pitää aina olla jotain spessumpaa tai sillee kunnolla panostettu. Paitsi makaroonilaatikkoon haha. Pitäisi tehdä enemmän, sorrun liian usein hakemaan jostain safkaa.
Ootko kuinka kätevä emäntä keittiössä?
Kyllä mä omasta mielestä oon ihan pätevä, ehkä vähän laiska. Välillä maustan tai sovellan liikaa ,mutta ei mun safkoi ainakaan oo haukuttu. Oon myös sellanen et jumiudun hyväks havaittuihin ruokajuttuihin ja saatan tehdä samaa ruokaa monta kertaa putkeen, koska se on vaaan niiin hyvää haha. Tiskaamista vihaan, tai ei siin sit mitään kun sen saa alotettua, mutta se alottaminen.....huhuh.
Ootko hyvä kokki? teetko hyvää ruokaa?
Huippukokki, no en oo oikeesti mut ihan ok. Mulla on yks super pätevä frendi joka on kova kokkailemaan ja se tekee aina ihan jumalaista ruokaa, oon niin kateellinen siitä miten se osaa yhdistellä eri ruoka-asioita niin että niistä tulee aina vaan jotain ihan käsittämättömän hyvää. Minna se oot sä!
minna11
Lempiruoka?
Savustettu lohi. Nepalilainen. Italialainen pizza tai pasta.
Villein ruokafantasiasi?
Hämmentävä kysymys, en tiedä. Mitä edes meinaa ruokafantasia? En oo ikinä tullu ajatelleeks, jotain tosi erikoista mitä haluis syödä vissii? Mut oikeesti oon todella tylsä, en haluu syödä mitään tosi outoa. Ehkä joku pallokala, koska tykkään kalasta ja tossa on se jännitysmomentti.
Nakki vai makkara?
Nakkihan on pieni makkara. Vastaan siis makkara, koska se käsittää kaiken ja mun lempparin eli salamimakkaran.
Ketsuppi vai sinappi?
PAHA! Riippuu ruuasta jos makkaran kanssa saa vaan toisen niin sinappi.
Minkä värisestä kulhosta syötynä jäätelö on parasta?
Kirkkaan turkooosista.
xIMG_0451
Minkä verran syöt tavallisesti herkkuja?
Ostan harvoin karkkia ja jos ostan niin se on lähes aina suklaata, syön hunajapähkinöitä ja jugurttirusinoita, niitäkin vaihtelevasti enkä edes päivittäin. Juustot on herkkuja niitä syön liian usein, useita kertoja viikossa.
Mitä irtokarkkeja valitset pussiis?
Suklaata ja hedelmätoffeita. Niiden seuraksi eksyy usein lakuja, salmiakkia ja jos voisin niin ostaisin pelkkiä kiss kissejä.
minna22
Paras alkoholipitoinen juoma?
Kaikkien näiden vuosien aikana se on hiljalleen päätynyt viiniin. Juon tosi harvoin ja viinin parhaus on se, että sitä voi nauttia hyvän ruuan kanssa ilman mitään humalahakuista läträystä.
xIMG_8552
Paras baari?
Koska juon todella harvoin niin en oikeasti tiedä, keskusta on täynnä paikkoja missä en ole ikinä käynytkään. Kutosesta tykkään, koska siellä on hyviä keikkoja ja se on kävelymatkan päässä. Parasta on nauttia alkoholijuomia, jonkun ystävän luona.

USKONTO, KULTTUURI

Kertoisitko joitakin sun lempielokuvia?
Machete, Juice, Clockers, Léon, Oldboy, Into the wild, American History X, Fight Club, Battle Royale, The Martyrs, Haute Tension, [Rec] 1 ja 2, 28 days ja weeks later, 25th hour, Matrix, City of god, Sin noticias de Dios, Babel, Star Warsit, Tarantinon pätkät, Friday, Menace II society, District 9, True Romance, Disneyn klassikot 44 asti (välissä parit huonot), Boyz n the hood, näitä on vaan niin paljon ettei järkeä. Bollywood lemppari om shanti om haha.
Jos olisit näyttelijä, niin kenet haluaisit vastanäyttelijäksesi ja miksi? Pitää valita suomalainen ja ulkolainen.
Johnny Depp, koska kamoon joka tytön unelma super iso teinicrush ja aivan järjettömän hyvä näyttelijä, naisista Penelope Cruz koska sekin on vaan aivan ihana. Suomalaisista Samuli Vauramo, koska se oli aivan syötävän ihana Tyttö sinä olet tähdessä.

Jos pitäis valita YKSI lempparileffa sekä yksi tv-ohjelma sekä musa-artisti, mitkä ne ois?

Leffa Martyrs, koska se on ollu vaikuttavin. TV-ohjelmana ehdottomasti OZ, se on yksinkertaisesti vaan täydellinen sarja. Musa-artisti ihan sairaan vaikee Bone thugs n harmony vaikka.
Lempi artisti/bändi?
No siis, räppi aina vaan. De la soul, Notorious B.I.G, Geto boys, Ruudolf, Jedi mind tricks, Atmosphere, Mf Doom, Eazy-E, Jurassic 5, Wu-Tang, Ice Cube, E.S.G, Cunninlynguists, The Pharcyde, A tribe Called quest, Looptroop, Dj Quik jnejnejne.

Sit fiilistelen hcta, electroa, indiee ja kaikkea sekalaista. MIA, Frou frou, Kid sister, Klaxons, M83, Major Lazer, Friendly Fires (kiitos Kean), Gorilla Biscuits, Righteous jams, Cold world, näitä vois listaa vaikka kuinka paljon. Ihan kaikennäköistä löytyy.
Luetko kirjoja? Jos luet niin minkälaisia?
Rakastan grafiikka, graffiti, valokuva -kirjoja. Kirjoja joissa on kauniita kuvia ja paljon. Näitä oonkin hankkinu kaappiin ihan kiitettävästi. Junnuna luin kaikki mahdolliset Taru sormusten herra, Harry Potter, seikkailu ja jännärikirjat. Ainoot kirjat mitä mulla on tällä hetkellä luettavana on sellasia elämänohjekirjoja, esim Eckhart Tollen läsnäolon voima.
longboardettesjam
Käytkö usein kirjastossa?
Koulun kirjastossa kyllä, kaupungin kirjastossa en ole pitkään aikaan käynyt varsinkaan lainaamassa mitään, oon niin huonomuistinen että saan aina sakot.
Seuraatko bb:tä? Jos seuraat kuka voittaa?
En seuraa, se tatuoitu kundi voittaa (en tosin tiedä onko se pudonnut jo vai ei).

Tilaatko jotain lehtiä? Mitä?

En tilaa mitään lehtiä. Lehdet joita luen on Slammer, Basso ja joitain graffitilehtiä. Lääkärin odotushuoneessa luen mitä ikinä osuukaan käteen.
Kuulutko kirkkoon?
En.
Ootko käyny rippikoulun?
Kyllä olen vaikka en olisi sinne halunnutkaan. Protu kiinnosti paljon enemmän. Riparilla kävin kuitenkin ja tykkäsin siitä sen verran, että menin isoseksi, meillä oli suht vapaamieliset leirit.
Mikä on suhtautumisesi uskontoon tai mitä ajattelet juuri luterilaisesta elämänkatsomuksesta?
En itse usko ja mielestäni usko on jokaisen ihmisen oma valinta. En siedä ihmisiä, jotka luulevat olevansa toisia parempia uskoessaan johonkin ja yrittäessään muuttaa toisia ihmisiä. En kestä kiihkouskovaisia, jotka eivät näe muuta kuin itsensä ja oman kantansa. Tämä sama tosin päätee myös kaikkiin muihin asioihin, jotka ihmiset ovat vetäneet äärimmäisyyksiin. Sellaiset ihmiset jotka luulevat tietävänsä paremmin ja tulevat määräilemään miten mun pitäisi elää, ajatella tai syödä eivät mielestäni kunnioita muita ihmisiä niinkuin kuuluisi.
xIMG_5437
Onko sulla/onko sulla joskus ollut joku maksullinen blogijuttu? (Suomeksi: ootko koskaan maksanut blogin pitämisestä?)
En ole ikinä maksanut ja miksi maksaisinkaan kun tätä voi tehdä ilmaiseksi.
Mikä bloggaamisessa on kivointa/mikä tyhmintä?
Kivointa on vuorovaikutus lukijoiden kanssa, kivaa on myös että pääsee jakamaan omia kuvia ja voi palata niihin myöhemminkin. Tyhmintä ehkä se miten paljon internetissä on ihmisiä, jotka purkavat pahaa oloaan, kateutta tai muita negatiivia asioita muihin. Tyhmää on myös se miten ihmiset tekevät johtopäätöksiä ihmisestä, jonka elämästä saavat pelkän pintaraapaisun.

Mitä blogeja luet?
Fashion Hegemony, White Trash Disease, Freebird, She goes with the flow, Classy over trashy, Aamukahvilla, Time runaway, She moves in her own way, näitäkin on ihan sikana mä kelasin tehä joku päivä postauksen niistä mitä seurailen ihan linkkien kanssa, anteeks kaikki joita en nyt maininnu näitä on todella vaikka kuinka monta!
IMG_8639
Poliittinen kanta (ei oo pakko vastaa jos on liian henkilökohtainen)!
Mua ei suoraan sanottuna kiinnosta politiikka juuri lainkaan, sen verran kyllä, että presidentin vaaleissa äänestin Haavistoa, enkä ikinä koskaan missään vaaleissa äänestäisi perussuomalaisia.

SEKALAISET

Mikä tekee sut onnelliseks?

Toni, läheiset ihmiset, se että oon saanu järjestettyä elämäni tosi hyvään kuosiin vaikeuksista huolimatta.
Minkälaisena ihmisenä pidät itseäsi?
Tulen toimeen kaikkien kanssa, tutustun helposti uusiin ihmisiin, mutta harvoja päästän oikeasti lähelle. Vaikutan itsevarmemmalta kuin olen ja suljen helposti pahoja asioita sisälleni. Olen itsepäinen ja jos suutun niin ilmaisen vähän liiankin kärkkäästi mielipiteitäni. Olen avoin uusille asioille, kiinnostunut ja innostun todella helposti niin asioista kuin ihmisistäkin. Olen todella tunnollinen, enkä voi tehdä huonosti asioita jotka tiedän osaavani tehdä paremmin. Otan suht rennosti ja koitan olla stressaamatta ihan hirveästi asioita. Jos mua loukkaa todella syvältä en unohda.
takki1
Suhtautumisesi elämään ylipäätään?
Otan vastaan sen mitä tulee, pyrin tekemään niitä asioita mitkä tekevät onnelliseksi. Yritän pitää ovia auki uusille mahdollisuuksille, kokemuksille ja asioille. Hyväksyn erilaisuuden ja arvostan rohkeita ihmisiä, jotka ovat saavuttaneet haluamansa. Musta elämä tulee ottaa niinkuin se on ja tehtävä töitä niiden asioiden eteen jotka haluaa muuttaa.
Onko sulla minkäänlaisia periaatteita?
No yksi hyvä on, että kohtelee muita niinkuin haluasisi itseä kohdeltavan. Arvostaa ja kunnioittaa muita ihmisiä, keskittyy omaan elämäänsä ja antaa muiden tehdä omat päätöksensä. Käyttää elämässä hyödyksi omia vahvuuksia sen sijaan että käyttää muita hyväksi.
Paras vuodenaika?
Syksy, ei oo mitään parempaa kuin kerrospukeutuminen, värit, viileämmät illat, kirpeät syysaamut ja lumen odotus.
Lumi- vai vesisade?
LUMI!! Tulispa jo.
---_0004
SIILI VAI KETTU?
Kettu, ne on siistimpiä jotenkin. Vaikka siilit onkin tosi symppiksiä ja mun himan vieressä oli kerran jäänyt yksi auton alle enkä voinu kulkea sitä kautta ollenkaan kun teki niin pahaa aina nähdä se siinä tiellä liiskaantuneena.
Mikä on sun lempilintu?
Papukaija. Fiilistelin niitä pienenä ihan hulluna ja olin sitä mieltä, että kun oon iso niin mulla on sellanen papukaija joka hengailee olkapäällä.
Paras väri?
Navy sininen, en kyllästy ikinä. Sellanen turkoosi/mintunvihreä on ihan paras!
Hammasharjasi väri?
Sähköhammasharja valkonen, perus harja on pinkki ja matkoilla messis.
Tykkäätkö saunoa?
Tykkään ja paljon. Oon vaan vähän huono saunoja kun välillä tuntuu että loppuu henki kesken ja pitää mennä haukkaan happea.
Ootko aamu-uninen vai aamuvirkku?
Aamu-uninen ehdottomasti. Vihaan aamuja. Olen äkäinen ja väsyttää aina niin paljon fyysisesti ja henkisesti, että välillä luuleen että kuolen.
Ärsyttävin tapasi?
Itsepäisyys ja tempperamentti. Kiihdyn nollasta sataan sekunnissa ja rauhotun yhtä nopeasti jos mut oikein suututtaa.
Onko sinulla pakkomielteitä?
No ei mulla erityisesti, jotain sellasia että en voi mennä yökylään jos mulla ei oo kaikki purkit ja putelit mukana kun sit ahdistaa. Ja oon vähän sellanen et jos keksin jonkun hyvän tavan tehdä esim ruokaa niin se sitten kans tehdään joka kerta sillee.
Nauratko mielestäsi paljon?
Kyllä mä aika usein. Tätäkin tehdessä naureskellut pariin kertaan. Ja kyllä multa joskus koulussa on kysytty oonko ikinä huonolla tuulella kun hymyilen aika usein. Oon myös sellanen joka repeilee bussissa yksin omille jutuille niin, että kanssamatkustajat luulee mua hulluksi.
auto9
Miten susta tuli sä?
Jaa-a en rehellisesti vieläkään ihan tiedä mikä on mä. Kuka tai mikä oon tai mitä tuun olemaan. Kai musta on tullu tällänen kaikkien näiden vuosien ja elämänkokemusten ansiosta.
Osaatko tehä takaperivoltin?´
Osaan mä sillee keinusta hypätä mut en tasaselta.
Osaatko virkata tai neuloa?
En osaa neuloa ollenkaan ja virkatakin osaan pelkäästään pipoja ja pötkylähuiveja.
vkloppu8
Millainen tietokone sulla on?
iMacin joku ikivanha pöytäkone. Läppäri hajos keväällä ja tarttisin kipeästi uutta.
Entä millanen kännykkä?
iPhone 4s. Perus omenanörtti henkeen ja vereen (en oikeesti).
Mikä on mielipitees päihteistä ja miten ite käytät niitä?
Päihteiden käyttö on jokaisen oma asia kunhan se ei mene yli. En polta enää ollenkaan ja alkoholia juon todella harvoin, joten vähäistä on päihteiden käyttö.
Oletko koskaan polttanut pilveä?
Olen.
Mitä tulevaisuuden suunnitelmia sulla on?
Ei mulla oikeastaan ole suunnitelmia. En tykkää tehdä mitään hirveän isoja suunnitelmia ettei ne sitten rajoita mun elämää jos haluankin tehdä jotain muuta. Ympäripyöreästi odotan valmistuvani aikataulussa ja sitten mahdollisesti kartoitan minkätyyppiset työtehtävät mua kiinnostaa eniten. Haluan matkustella ja mahdollisesti joskus asua ulkomailla. Toinen koira olisi aivan ihana jossain vaiheessa ja esimerkiksi oman asunnon hankkiminen.
Elätkö semmosta elämää ku haluatkin?
Kyllä mä aikalailla joo. Tänä syksynä aika monet asiat on muuttunu ja oon saanu isoja taakkoja pois mun harteilta, uskon että oon menossa koko ajan parempaan suuntaan. Opiskelen alaa joka mua kiinnostaa, harrastan niitä juttuja mitä oon aina halunnutkin ja mulla on vihdoin ympärillä hyviä ihmisiä.
haastis2
Elämän tarkoituksen voi kyllä paljastaa!
Elämän tarkoitus on elää onnellista elämää ja oltava valmis uhrauksiin ja muutoksiin oman onnensa eteen.
Olet ihana! (tämä ei ollut kysymys)
Kiitos, te lukijat ootte ihania.

Minkälaisista kysymyksistä tykkäät näissä kysymyspostauksissa?

Tässä oli monia tosi päteviä. Kiitos niistä kaikille.

Aiotko todella vastata kaikkiin kysymyksiin?
Tässähän nää kaikki oli.
koski1