DTL:N VAATETRENDIT 2012

Vaikka tän blogin pääpaino ei ole asukuvissa tai vaatteissa niin aika monia asukuvia tämänkin vuoden aikana on kertynyt. Tai enemmän miellän sen ehkä niin, että on valokuvia joissa päällä olevat vaatteet sattuvat näkymään. Olen useita kertoja kuullut tai törmännyt keskusteluihin rahoistani ja jokunen kommenttikin asiasta on blogiin eksynyt. Näissä asukuvissa mielestäni näkyy selkeästi se, että ei mulla niitä vaatteita todellisuudessa loputtomia ole, vaan kaikessa on kyse niiden yhdistelystä keskenään. Olen myös kertonut täällä blogissakin tuhansia kertoja, että suurin osa vaatteistani on peräisin kirpputoreilta, joka luonnollisesti tarkoittaa sitä, että olen maksanut niistä murto-osan alkuperäisestä. Oli hauska kerätä nämä kasaan ja itsekin tutkailla omaa tyyliä, joka on ollut aika rento ja värit hillittyjä viimeisen vuoden aikana. Camokuosi on vissiin ollut vähän enemmänkin mieleen tänä vuonna kun sitä tuppaa olemaan lähes kaikissa asuissa, kuten myös Carharttin pipot, kaulus- ja villapaidat sekä kaulassa lämmittänyt itse virkattu huivi. 

Ensi vuoden haasteeksi asetan itselleni sen, että koitan kulkea enemmän paljain päin ja esimerkiksi laittaa tukkaa. Oon myös tän vuoden aikana haalinut vähän tyttömäisempiäkin vaatteita kaappiin ja niitä voisi hankkia lisää, pitäytyen kuitenkin sopivan rennossa meiningissä. Ja tietysti haasteena ostaa vain laadukkaita vaatteita halpisten tekokuitujen sijaan, sellaisia helposti yhdisteltäviä laadukkaita perusvaatteita. 

Mutta miltäs näyttää? Kuinkas monista kuvista bongaatte samoja vaatteita (voin kertoa että lähes kaikki kuvissa olevat vaatteet esiintyvät useammin kuin kerran eri asukokonaisuudessa).

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled