TONIN VUOSI 2012

Tonin vuosi 2011 saavutti niin suuren suosion, että pakkohan sellainen oli uusi tehdä varsinkin kun tämä on ensimmäisiä vuosia, jotka ollaan saatu viettää lähes kokonaan yhdessä, ilman että Toni asuu välillä muualla. Tai no ylipäätään ensimmäinen vuosi kun olen kokonaan Tonin omistaja ja se on kyllä ollut ihanaa. Eli Tontsa kertoo taas miten on vuosi mennyt.
 
1 tammi
♥ Tästä se alkaa, uusi vuosi, uudet kujeet. Tää vuosi alkoi kyllä siinä mielessä huonosti, että lunta ei näkynyt missään vaan mestat tulvi vettä ja mä en todellakaan pidä siitä, että mun tassut kastuu. ♥ Siksi olikin hyvä viettää aikaa sohvalla nukkuessa. ♥ Ja sitten vihdoin saatiin sitä luntakin maahan ja pitihän siitä seota ihan täysiä. Piti kieriä, juosta, sekoilla ja syödä sitä ihan vaan varmuuden vuoksi jos ne kaikki sulaisikin heti. ♥ Käytiin larussa mamman ja Akun kanssa fiilistelemässä jäätynyttä merta ja vähän yritin itsemurhamaisesti kävellä jäiden päällä. Onneksi en pudonnu kun en osaa uida.
2 helmi
♥ Käytiin kävelemässä Kalasatamassa kun mamma halus kuvailla jotain graffiteja, mua ei kiinnostanu yhtään niin päätin kääntää pyllyn kuvaajaa päin. ♥ Kävin myös landella ja näin tollasia maailman hirveimpiä eläimiä, jotka tuli ihan liian iholle. Joudun vähän tassulla näyttään, että kauemmas ja vähän äkkiä. ♥ Sit mamma osti jotkut kengät millä se oli vieläkin korkeemmalla kuin yleensä, päätin sitten vetästä sen kumoon ihan vaan mielenosotuksena. Harjottelin myös uusia asentoja nukkumiseen. Mamman töissä kun en todellakaan rupee makaan missään lattialla vaan pitää päästä syliin. Yksi parhaista oli se tää kuvassa näkyvä missä saa leputtaa etutassua, tosi rentouttava ja niskakini tykkää.
3 maalis
♥ Sit mamma teki juttuja ja se pirulainen meni adoptoimaan meikän 100%. Siitä alkoi sitten meidän yhteiselo kahdestaa. Ja hyvin se on menny vaikka olin kyllä aluksi vähän skeptinen, että millanen homma. ♥ Sain sitten tennispallon ja unohdin kaiken muun. Mamma otti jotain typeriä asukuvia taas ja voin kertoa ettei kiinnostanu yhtään. Koitin tuijottaa sitä pahalla katsella, että se tajuais lopettaa. ♥ Mut sit rupeskin väsyttää niin paljon, että nukahdin kesken.
4 huhti
♥ Ja tottakai, koska mamma rupes skeittaamaan niin piti munkin jatkaa harrastusta. Harjottelin kovaa, mutta kyllä välillä vielä tulee hirveet raget jos se lauta tyssää johonkin, eikö se tajuu, että mä haluan vaan mennä täysiä. ♥ Ei se tajunnu etten halua pysähtyä ja jouduin jäähylly kun meinasin tuhota oman dekkini. ♥ Mut sitten taas jostain löyty pallo ja unohdin kaiken. Mikä dekki, mulla on pallo. ♥ Käytiin myös pilkkimässä ekaa kertaa elämässä ja olin päivän paras kalamies söin ainakin 15 kalaa elävältä, kun ensin pyörittelin niitä ympäriinsä tassulla, ois vissiin pitäny syntyä kissaksi.
5 toukio
♥ Telttailtiin kotona mamman kanssa, oikeesti oltiin peiton alla. ♥ Kaikki lumet oli kadonneet ja se kyllä vähän harmitti. ♥ Alko tulla ihan hemmetin kuumakin. Testasin myös videokuvausta kun laitettiin mulle gopro niskaan, heiluin vaan niin paljon ettei siinä näy juurikaan muuta kuin mun korvat. ♥ Käytiin mamman kanssa pitkillä lenkeillä kun sen koulu vihdoin loppui.
6 kesä
♥ Sitten tuli kesäkuu ja vietettiin juhannusta Tuken mökillä. Autoin tietysti grillaamisessa ja pidin ihmisiä valppaina heittäytymällä välillä veteen niin, että ne joutuivat pelastamaan mut. ♥ Käytiin viikin pelloilla kävelemässä ja siellä mamma tunnusti mulle, että oon sen elämän tärkein asia. ♥ Nukuttiin pitkään ja otettiin kaikki ilo irti liukuvista työajoista, kävin mamman kanssa töissäkin. ♥ Mentiin myös Minnan landelle, missä juoksinkin itseni ihan uuvuksiin, onneksi sain köllötellä mun lemppareimmalla sohvalla.
7 heinä
♥ Viikin pelloilla käytiin pelaamassa jalkapalloa. Rakastan palloja, isoja, pieniä, keskikokoisia, jalka-, tennis- ja säbäpalloja. ♥ Rakastan myös jugurttia ja tiedän aina kun mamma on syönyt omansa loppuun, että saan nuolla jämät. Mustikkajugurttia en kuitenkaan huoli, koska se on pahaa. ♥ Tehtiin paljon pieniä retkiä ympäri Helsinkiä ja käytiin mamman kanssa kaikissa paikoissa missä oli ihania uusia tuoksuja.
8 elo
♥ Käytiin koskiseikkailulla ja muutuin hylkeeksi. Päivä oli tosi kuuma. ♥ Ihmishirviöt laittoi mut auton takapenkille, eikö ne käsitä, että mä haluan mieluummin vaikka kävellä 50 kilometriä kuin mennä autolla. ♥ Siitä hyvästi vähän mökötin mammalle. ♥ Sitten se ei antanut mun edes maaseuturetkellä jäädä sikojen kanssa, ne oli mun sielunsiskoja ja veljiä, olisin halunnut jäädä niiden kanssa.
9 syys
♥ Aloin jo vähän tottumaan tohon ihme tyyppiin kenen kanssa mamma hengas vaikka aluks en kyllä tykänny siitä yhtään, enkä muuten todellakaan antanu sen tulla mun ja mamman väliin. ♥ Sain uuden ystävän, aivan ihanan neitokaisen nimeltä Java. Vaikka se onkin ulkomailta niin ymmärrettiin kyllä heti toisiamme. ♥ Söin tän kuukauden aikana ainakin sata keppiä, kun ei toi mun mamma anna mulle ruokaa kotona kuin kaksi kertaa päivässä. Eihän nyt näin iso ja vahva ranskanbulldoggi sellasella ruualla selviä, voisin syödä vaikka kokonaisen hevosen. ♥ Tungin joka yö mamman kainaloon, koska se on maailman turvallisin paikka nukkua, vaikka välillä käännän pyllyn sille.
10 loka
♥ Käytiin uudestaan Minnan maalla ja siellä oli taas yhtä ihanaa. Nyt siellä oli monta ihanaa tyttöä mukana ja sainkin ainoana kundina asiaan kuuluvaa huomiota. Söin myös tuhat omenaa. ♥ Sain hienon pride nauhan ja esittelin sitä kun mamma esitteli sen uusia vaatteila. ♥ Sain ihan älyttömän hienon sängyn ja ikeasta karvan, missä rakastan nukkua. ♥ Käytiin kallahdessa fiilistelemässä syksyä ja jotkut heinät tökki koko ajan silmään.
11 marras
♥ Käytiin lenkeillä Javan kanssa ja vaikka se onkin ihana niin en kyllä arvostanu, että se rupes pussaileen mun mammaa. ♥ Syksystä tykkään myös ja kaikista kahisevista lehdistä, tässä esittelen miten pitkä kieli mulla on (tosi pitkä). ♥ Käytiin myös katsomassa landea ja siitä mentiin bmx-kisoihin missä istuin mamman sylissä ja seurasin tarkkaan meininkiä. Näkyykö tuolla kaukaisuudessa pallo? ♥ Koitin vähän haastaa Javaa painimaan ja hiekka vaan pöllysi kun vähän riehuttiin.
12 joulu
♥ Joulukuu on ollut niin raskas, että olen vaan nukkunut tosi paljon. ♥ Mulle tehtiin heino labyrintti pihalle mitä pitkin oon kulkenut ja hitto kun joka kerta meen sinne yhteen umpikujaan. ♥ Sain myös ihan törkeen makeen takin ja mulle kudottiin siisti villapaita (tykkään siitä enemmän kuin mun takeista kylläkin). ♥ Odottelen joulua ja vietän kaikki mahdolliset hetken mamman sylissä kun se kohta lähtee niin pitkäksi aikaa pois.