ME, MYSELF AND I

Ajattelin, että postailen Mexicosta lähinnä satunnaisia kuvia ja jotain mitä mulla sattuu olemaan mielessä näitä tehdessä. Olen tässä miettinyt jo pidempään, että mun pitäisi varmaan joskus kertoa itsestäni jotain täällä blogissa. Mulle on tullut useasti sellainen fiilis, että ihmiset ei ymmärrä mua ollenkaan ja käsittää mut todella väärin. Tuntuu etten voi kirjoittaa tänne juuri mitään, koska kaikki sanomiseni otetaan sanatarkasti, vaikka olisin kirjoittanut ne kuinka vitsillä. Jostain syystä ihmiset myös luulee, että mulla on jotain älyttömiä väkivalta ja asefantasioita, olen jopa lukenut siitä kuinka mua spekuloidaan tulevaksi kouluampujaksi (joka on maailman älyttömin väite). Toinen yleisin luulo on, että pidän itseäni jotenkin erikoisena, uniikkina, coolina, originellina ja mitä näitä nyt on. Rehellisesti mua ei kiinnosta mitä ihmiset musta ajattelee, lähinnä oon vaan todella pettynyt siihen miten väärin ihmiset voivat asioita käsittää. 

Olen myös useasti miettinyt, että miten ihmiset voi saada musta niin totaalisen väärän kuvan täältä blogista, mutta kai se johtuu siitä, että en todella kirjoita tänne ikinä mitään henkilökohtaista. Mun rehellisesti tekisi välillä mieli kertoa mun elämästä teille, kertoa mun lapsuudesta, vanhemmista, kaikista asioista mitä mulle on tapahtunut ja mitä asioita käsittelen jatkuvasti. Yksinkertaisesti en vaan uskalla, en halua, että mua säälitään enkä halua antaa ihmisille lisää aseita satuttamiseen, koska kaikki nämä asiat ovat juuri sellaisia millä halutessaan revitään ihmisiä palasiksi. Vaikka pidänkin julkista blogia niin alusta asti olen miettinyt tarkasti mitä tänne kirjoitan itsestäni, tämä on varmaan johtanut siihen, että olen antanut itsestäni täysin vääristyneen "asehullun, väkivaltafanaatikon, kovismuija" kuvan, vaikkakaan en ole tätä missään vaiheessa hakenut. Se että on tatuointeja ja noita asegrafiikoita ei musta kerro ihmisestä mitään, ne vaan on jostain syystä miellyttäneet kuvina silmää jossain vaiheessa. Muutenkin itse koen, että aseet on alunperin kehitetty jotta ihminen saisi hankittua ruokaa ja tämän jälkeen itsensä puolustamiseen. Ja koska kuuntelen pääasiassa räppiä niin sieltä tulee inspiroiduttua niihin teemoihin ja ne nyt harvemmin kertovat mistään kukista ja sateenkaarista, se ei kuitenkaan todellakaan tarkoita sitä, että ihannoisin jollain tavalla väkivaltaa. Mutta näiden juttujen takia musta olis kiva kuulla teiltä lukijoilta millaisen kuvan te ootte musta blogin perusteella saaneet ja miksi? Ja kevennyksenä vähän kuvia reissusta, joissa en toivottavasti näytä joltain asehullulta tappajalta.

xIMG_9899
xIMG_9062
xIMG_9925
xIMG_9936
xIMG_9905
xIMG_9914
xIMG_9911
xIMG_9884x
xIMG_9920
xIMG_9064
xIMG_9888