RIUTAT RANTAUTUU

Sain tossa syksyn lopulla yhteistyön merkeissä itselleni kahdet kengät, jollaisista en ollut osannut edes haaveilla. Merkin kuullessani pää löi täysin tyhjää ja syykin selvisi nopeasti sillä näitä ei vielä löydy Suomen markkinoilta. Kuten yleensä Suomen ulkopuolella Reef (ihan näin välihuomiona niin on ihan pirun hienot sivutkin näköjään) on vakiinnuttanut paikkansa maailman myydyimmillä sandaaleilla ja surffipiireissä. Lupasin kirjotella jotain juttua kun sellaista löytyisi, mutta sateinen loppusyksy ja talvi eivät olleet kovin otolliset olosuhteet kenkien testaamiselle. Mexicoon pakatessani nämä kengät kuitenkin menivät ensimmäisinä laukkuun ja onneksi menivätkin.

Reeffien erikoisuus ovat super cush pohjalliset, jotka ovat taivas jaloille (tsekatkaa kuvat!!). Ne ovat niin järjettömän mukavan tuntuiset, ettei kenkiä haluaisi riisua ollenkaan. Pitkistäkin kävelylenkeistä huolimatta jalat ei väsy ollenkaan, eikä kengät hierrä mistään. Sen lisäksi firma käyttää runsaasti kierrätettyjä materiaaleja sekä hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa tehtyjä materiaaleja. Reef on sitoutunut toimimaan vastuullisesti ja kuvissa näkyvien Mexico henkisten kenkienkin kankaat tehdään Guatemalassa naisten voimin asianmukaisilla korvauksilla.

Nyt keväällä näitä tulee saamaan Ponkesista, joistain kookengistä ja intersporteista, hinnat liikkuvat välillä 50-70 euroa. Sen lisäksi, että kengät ovat ihan syötävän söpöt niin ne ovat myös herkkua jaloille. Voin kertoa, että kesällä vaihtuu Janoskit tyttöjen kenkiin meikäläisellä haha. Reeffeistä innostuneena kuvailinkin teille Mexicossa "parit" fiilistelykuvat kengistä, miltä näyttää?

IMG_0964
IMG_0950
IMG_0923
IMG_0957
IMG_0912
IMG_0930
IMG_0911
IMG_0940
IMG_0937
IMG_0918
IMG_0933
IMG_0927