VENETSIA OSA4

Meinasin jättää nämä loput kuvat kokonaan laittamatta, mutta näitten joukossa kuitenkin on parit omat lempparit niin miksikäs ei, kuvien jakoa vartenhan tämä blogikin on perustettu. Mulla on ihan älytön ikävä kesää ja uskokaa tai älkää tää on mulle täysin uutta. Viime kesään asti olen vannonut talven nimeen kuin viimeistä päivää, mutta näiden ihanien uusien harrastusten myötä opin kuitenkin tykkäämään kesästä niin paljon, että en malta odottaa sitä. Odotan niin paljon sitä, että pääsen rullaamaan pitkin meren rantaa tai ylipäätään rullaamaan töihin. Venailen innolla kaikkia skederetkiä ja sitä, että pääsee rullailemaan jätski kädessä jonnekin salarannalle jonne voin virittää mun riippumaton. Yksinkertaisesti nyt musta vaan tuntuu siltä, että ei kiitos kylmälle ja lumelle. En tiedä johtuuko tää näistä mun järjettömistä reissufiilistelyistä (niin tulevien kuin viimeisimpien) vai onko tämä vaan huonompi talvi kuin yleensä. Asiaan varmasti vaikuttaa se etten yksinkertaisesti ehdi laskemaan ollenkaan ja se todella harmittaa mua enemmän kuin edes myönnän itselleni. Uudet laskukamat ja kypärä odottaa rinteeseen pääsyä, mutta mulla menee kaikki aika koulussa ja töissä. Kaiken näiden jälkeen jäävän vapaan ajan haluan käyttää Toniin, koska mulla on oikeasti huono omatunto siitä, että se joutuu nyt tämän jakson ajan olemaan enemmän yksin kuin yleensä (onneksi saan ottaa Tontsan töihin edes mukaan). Fiilistä ei myöskään varsinaisesti nostata tällä hetkellä koulu jossa ei ole yhtäkään mielenkiintoista kurssia menossa vaan kaikkia ankeita matikka, fysiikka, lainsäädäntö, aikataulut ja projektinhallinta -kursseja.

Nyt tää kuulostaa joltain super masentelulta haha, vaikkei mua nyt ihan niin paljon harmita, että masentais sentään. Ei mutta kesän ikävöinti on kova, onneksi mulla on tuutin täydeltä tulossa näitä matkakuvia niin voi sitten niistä imeä sitä aurinkoa itseensä. Tänään myös nautitaan viiniä hyvässä seurassa ja huomenna pääsee vihdoin skeittaamaan 3 viikon tauon jälkeen, se on tupla jes. Eli tässä vielä parit ruudut ihanasta Venetsiasta.

Ja piti vielä sanoa, että kiitos ihan järjettömän paljon tähän postaukseen tulleista kommenteista! Kukaan ei sitten uskaltanut myöntää niitä järjettömiä asehulluuksia, mutta ihania kommentteja tuli sitäkin enemmän. Kyllä se vaan on fakta, että te lukijat ootte todella tärkeä osa tätä hommaa ja oon kiitollinen ihan jokaisesta tyypistä siellä ruudun toisella puolella. KIITOS!

xIMG_6453
xIMG_6268
xIMG_5818
xIMG_5654
xIMG_5810
xIMG_5781
xIMG_5668
xIMG_5760
xIMG_5814
xIMG_5749
xIMG_5713
xIMG_5615
xIMG_5626
xIMG_5644
xIMG_5671
xIMG_5637
xIMG_5675
xIMG_5624