LEMPIBLOGEJA OSA 3

Karsin joku pari kuukautta sitten taas bloglovinistani kaikki sellaiset pois, jotka vaan merkkaan luetuiksi niitä edes avaamatta. Tuntuu, että nykyisessä blogiviidakossa on vaikea löytää niitä itseä kiinnostavia helmiä. Olen todella valikoiva sen suhteen mitä jaksan tai haluan lukea. Pelkkä epämääräinen ja sekava ulkoasu jo karkoittaa mut välittömästi. Toisena tärkeänä kriteerinä pidän kuvia. Olen niin visuaalinen ihminen, että en lue blogeja vaan katselen niitä ja usein jos kuvat ovat hyviä kiinnostun tekstistä. Kuulostaa varmaan hölmöltä mutta haluan nähdä mistä puhutaan. Eli yleisesti hyvä visuaalinen ilme niin leiskassa kuin sisällössä on tärkeintä. Olen fiilistellyt blogeja jo kahdessa postauksessa aiemmin ensin täällä lempparit linkitetyistä, joista kaikkia aktiivisia seuraan edelleen. Sitten tein postauksen kolmesta inspiroivimmasta täällä ja nyt on sitten kolmas osa lemppareita, joista suurimman osan huomasinkin keskittyvän matkailuun. Onko vanhoja tuttuja?

20 20 HINDSIGHT
Anna ja Sebastian voi että. Ihmettelen jos joku on onnistunut missaamaan tämän blogin, koska tuntuu että vähintään puoli Suomea tuntee ainakin parin rakkaustarinan (joka kuulemma on blogin ylivoimaisesti suosituin teksti, enkä ihmettele). Tässä blogissa on parasta se miten rehellisiä ja aitoja tyyppejä sen takana on, teksteistä kuultaa läpi se, että arki ei ole aina ruusuista, mutta kuitenkin osataan nauttia niistä hyvistä asioista ja rakastetaan toisia ihan täysillä kaikesta huolimatta. Tämä kuuluu juuri siihen murto-osaan blogeja joiden postauksia odotan niin kuvien kuin tekstienkin takia. Kuvat ovat sellaisia miten nyt sanoisi tavallisesta elämästä kertovia ja juuri siksi niin ihania, älkää nyt todellakaan luulko, että tylsiä vaan päinvastoin juuri sellaisia aitoja missä ei ole aseteltu aamiaistarpeita näyttämään hyvältä vaan ne oikeasti näyttää hyvältä itsessään. Ja mites noi reissukuvat? Ihan oikeesti vaikka tässä ihan sairaan hienoja, monista tulee sellainen fiilis et olisinpa itse ottanu ton.
Untitled

DEEP RED BLUES
Ihana Kea. Oon niin iloinen, että aikanaan vaadin neidin mukaan WLP:hen, koska tiesin että juttua ja kuvia löytyy vaikka millä mitalla. Nyt sitten pienen rohkaisun avittamana Kea lähti kokeilemaan siipiään omassa blogissa ja ei voi muuta sanoa kuin, että hyvää duunia. Kuvat ja kertomukset reissuista on jotain niin uskomatonta, löytyy useita vuosia Alaskasta, tarinoita lähes kaikista Jenkkien osavaltioista ja matkoja niin moneen paikkaan ettei yksi ihminen voi kuvitellakaan. Rakastan Kean kuvia, juttuja ja koko ihminen on niin ihana, että ansaitsee tuhat kertaisesti enemmän lukijoita blogilleen.
Untitled

LAURA DE LILLE
Laura asustelee Nykissä ja matkustelee sieltä käsin millon minnekkin, viimeisimpänä Irlantiin ja Islantiin. Vaikka tyyli onkin aika erilainen omani kanssa niin silti Lauran löydöt jaksavat ihastuttaa. Kuvat katutyyleistä ovat ihan huikeita, myös jutut ja kuvat Nykin putiikeista sekä kaduilta kiinnostavat hurjasti. Todella symppiksen oloinen Laura, mahtava kirjoitustyyli ja kuvat tekevät tästä yhden lemppareista. Erikoismaininta täydellisestä bannerista, joka jää heti lähtemättömästi mieleen.
Untitled

TIME RUNAWAY
Sanni on nuori valokuvaaja ja aivan järjettömän lahjakas sellainen. En voi käsittää miten hyviä kuvia voi ottaa aina vaan. Lisäksi Sannilla on kivoja vaatteita ja lonkkari! Kuvissa on jotenkin ihan huikee fiilis aina ja erityisesti värit hipoo täydellisyyttä aina. Tästä mimmistä kuullaan vielä ihan varmasti.
Untitled

Kaikki postauksen kuvat linkitetyistä blogeista!