SYNDICATE ARVONTA

Meikäläinen oli yläasteella työharjoittelussa stadin sen ajan kovimmassa katumuodin mekassa Syndicatessa, vuosi oli jotain 2000-luvun alkua. Silloin ei mulla ollut tietoakaan kireistä housuista vaan mitä lökärimmät sen parempi. Carhartt oli myös kuumaakin kuumempi ja sitä ei juuri muualta saanut ostettua, omat ekat Stussyn paidatkin on aikanaan ostettu juuri täältä. Muistan harjoitteluni kuin eilisen päivän, tehtäviini kuului räpin soittaminen, vaatteiden, järkkäily, kannujen keräily, pakkaaminen ja postitus sekä pienet myyntityöt. On varmaan sanomattakin selvää, että se oli unelmien työpaikka.

Netissä surffatessa törmäsinkin sitten Syndicaten nettikauppaan ja päätin vanhojen aikojen muistoksi ehdottaa pientä yhteistyötä. Merkkejä kaupasta löytyy reilusti ja omia lemppareita sitäkin enemmän: Carhartt, Benny Gold, The Hundreds, Adidas, HUF, The Quiet Life, Rebel 8, Stussy, Vans, Wemoto, 10Deep, Diamond, Mishka jne. Eli tarjonta on todella pätevä. Mimmeille ei ole erikseen vaatetta, mutta itselläni toimii mainiosti kundien S-koko yläosista ja lippikset nyt menevät kaikkien pähään.

Sain valkata pari juttua itselleni kaupasta ja päädyin Stussyn ja Rebel 8 t-paitoihin sekä Benny Goldin 5paneliin. Käytiin vkloppuna kuvailemassa ne Akun kanssa ensimmäisen kunnon kevätpäivän kunniaksi. Tsekatkaa kuvat niiden lopusta meinaan löytyy pieni porkkana teille lukijoillekin!

xIMG_2987
xIMG_2883
xIMG_2976
xIMG_2839
xIMG_3007
xIMG_3099
xIMG_3035
xIMG_3124

ARVONTA!

Yksi teistä voittaa 50 euron lahjakortin Syndicaten nettikauppaan. Osallistuaksesi mene osoitteeseen: 

http://syndicate.fi/

 ja linkitä tämän postauksen kommenttiboksiin tuote jonka ehdottomasti haluaisit. Lisää kommenttiin sähköpostiosoite ja tadaa olet mukana arvonnassa. Jos energiaa riittää niin saa tietysti kommentoida muutakin. Arvonta suoritetaan su 28.4 klo 12.00 ja siihen asti on aikaa osallistua. Ei muuta kuin onnea kaikille tasapuolisesti!