SYNDICATE

Oli kiva huomata miten paljon kiinnostusta löytyi Syndicaten verkkokauppaa kohtaan ja miten paljon erilaisia juttuja jengi sieltä löysi. Jos siellä jotain ehdottoman siistiä oli niin suosittelen tilaamaan ne pikemmiten ettei mene ohi suun. Katselin, että aika moni teistä himoili tota mun päästä löytyvää lätsää ja niitä on verkkokaupassa enää yksi jäljellä, joten nyt jos koskaan kannattaa olla nopea. Itse tässä mietin vakavasti mahtuisiko mun kaappiin vielä yksi lippis ja ehkä paita ja ehkä vähän sitä sun tätä haha. Mutta nyt päästään siihen mitä te kaikki olette varmasti odottaneet eli arvonta on nyt suoritettu ja voittajaksi arpoutui:

NU

kommentilla:

Oi joi mikä arvonta. Ottaisin aviomiehellni joko http://syndicate.fi/icon-slim-zip-fleece/3055540/dp tämän turkoosin hupparin tai sitten http://syndicate.fi/classic-zip/3020040/dp tämän hupparin. Hän, kun ansaitsisi pienen palkinnon, kun jaksaa kuunnella väsyneen vaimonsa ja kiukkuisen poikansa kitinää. Kivoja kuvia oot taas ottanut. Varsinkin toi missä oot selkä kameraan päin, on kiva erilainen. Edelleen kannustan ottamaan välillä niitä kuvia, missä fokus ei oo keskellä kuvaa :) Sun blogi on ihan huippu ja oon seurannut sitä jo pitkään.

Kommentista päätellen voittokin meni ihan oikeaan osoitteeseen, paljon onnea sinne. Tässä postauksessa muuten usempikin kuva on kommentin toiveiden mukaan niin, että fokus ei ole keskellä. Nämä ovat samalla kerralla otettuja kuin arvontapostauksenkin kuvat, tuli vaan niin monta hyvää ettei ihan kaikkia kehdannut ensimmäiseen tunkea. Mitäs tykkäätte kuvista? Nää on ihan meikäläisen omia lemppareita taas vaihteeks.

xIMG_2978
xIMG_2996
xIMG_2885
xIMG_2997
xIMG_2988
xIMG_3102
xIMG_2975
xIMG_2882