FLORAL DIGI CAMO JANOSKIT BEYONDISTA

xIMG_4666
xIMG_4673

Kyllähän te tiedätte siellä ruudun toisella puolella, että tämä tyttö on aikamoinen kenkäfriikki. Janoskeja löytyy niin monta paria etten edes kehtaa myöntää ja niin pitkään kuin muistan olen aina tasaisin väliajoin hurahtanut johonkin tiettyihin kenkäpareihin niin pahasti, että tilanne on verrattavissa pakkomielteeseen. Pahimman pakkomielteen varmaan ikinä koskaan aiheuttivat kuitenkin yhdet Janoskin kukkakuosiset kengät, joista vuoti kuvia nettiin jo vuoden alussa. Sen jälkeen niitä on hypetetty kaikkialla ja itse olen taustakuvia myöten kerta toisensa jälkeen fiilistellyt kuvia niistä kuola valuen. Kaikki ultimate kenkäfanit myös tietävät, että valitettavan harvoin Suomi saa nauttia mistään näistä spessujulkaisuista ja jos saa niin kengät myydään ennenkuin kukaan täällä edes tiesi niistä. Tämän kevään ja kesän kuumin yhdistelmä on kukat ja camokuosi. Janoskien spessukengistä löytyy nämä molemmat ja kuosi on vedetty vieläkin överimmäksi eli kukat ovat diginä. Nämä kengät on myyty loppuun kaikkialta ympäri maailman tunneissa ja niitä myydään Ebayssä lähes 300 dollarin hintaan jo, joten nämä todellakin ovat sitä pakko saada osastoa.

Omista Janoskeistani suurin osa on hankittu

Beyondista

ja siellä on poikkeuksetta aina nopeiten kaikki uudet mallit ja värit sekä laajimman kokoelman lisäksi aina kokoja pienistä lähtien (eli kerrankin huomioitu myös mimmit!). Joka ikinen kerta toimitus on ollut super nopeaa ja Beyond on kyllä täysin lunastanut lupauksensa siitä, että tuotteet ovat sinulla jo seuraavana päivänä. Siksi en yhtään yllättynyt, että koko Suomesta vain Beyond saa myyntiin näitä maailman siisteimpiä kenkiä. Tätäkin tietoa enemmän kiljuin siinä vaiheessa kun selvisi, että Beyond lähettää minulle parin näitä kevään halutuimpia kenkiä. Ja siis ihan oikeasti huusin ääneen, koska tää on mulle henkilökohtaisesti siistein juttu ikinä.

Suomen ainoat parit

floral digicamo Janoskeja tulee myyntiin Beyondin Jyväskylän liikkeeseen

lauantaina 18.5 klo 10.00! 

Näitä

ei myöskään saa myydä netissä

vaan kengät halutessasi joudut menemään Jyväskylään, mutta mitäpä sitä ei tekisi kenkien eteen. Kyseessä on erittäin rajoitettu erä vain 25 paria koko Suomessa, eikä näitä myöskään varata vaan jonossa ensimmäinen saa kengät ekana. Koot 4-12 ja hintaa kengillä se perus 89euroa, eli nyt kaikki mimmit varsinkin kaupalle, koska nämä jos mitkään on ne Janoskit joita ilman ei voi elää. Ja kaikki kundit huom. tässä on ne kukkaset mitkä kannattaa ostaa tyttöystävälle ja miksei itsellekin.

xIMG_4643
xIMG_4718

Jyväskylään kannattaa suunnata myös siksi, että samaisena lauantaina siellä on

Yläkaupungin Yö

joka on samanhenkinen tapahtuma kuin meidän Helsinkiläisten taiteiden yö. Ilmaista tapahtumaa ympäri kaupungin, keikkoja, taidetta ja kaikkea muuta kulttuurin ystäville. Tämä myös vinkkinä niille joita kengät eivät kiinnosta (ketä muka ei?), mutta asuvat Jyväskylässä tai siinä lähistöllä. Itse ainakin olen joka vuonna ottanut osaa johonkin taiteiden yön häppeninkiin ja ohjelmat ovat niin laajoja, että niistä löytyy väkisinkin jotain omalle kohdalle sopivaa.

xIMG_4660
xIMG_4719
xIMG_4670

Meikä kiittää vuolaasti Beyondia mahtavasta palvelusta, monista upeista Janoskeista ja erityisesti näistä uusimmista tulokkaista. Kuten sanottu, en todellakaan mainostele täällä mitään minkä takana en seiso täysin ja pakko sanoa, että tämän takana seison ilomielin uudet Janoskit jalassa hehe. Ei mutta kyllä te tiedätte mut ja varsinkin mun addiktion näihin kenkiin, siksi on hienoa että olen voinut tilata niitä Suomesta ja tukea samalla omia pienyrittäjiä. Valitettavan moni meikäläisenkin lempikauppa on kaatunut Suomen suppean kysynnän vuoksi ja siksi kehoitan todella tukemaan näitä meidän omia liikkeitä, jotka jaksavat puskea siistiä kampetta tänne meidän pohjolaan. Tykkäilkää

Beyondia facebookissa

niin saatte viimeisimmät tiedot kaikesta siististä ja ennen kaikkea käykää hakemassa kukkia kotiin lauantaina.

xIMG_4714
xIMG_4689