KEVÄÄN LEMPIVAATTEET

Nyt tulee kasa kuvia meikäläisestä ja niitä on monta joten koittakaa kestää. Oon näistä super fileissä kun nää on jotenkin ihan sairaan siistejä, ensinnäkin taustat ja värit on täydellisyyttä. Fiiliksiä lisää noi vaatteet, jotka on vaan ihan parhaat. Voisin kulkee tässä vaatekokonaisuudessa joka päivä ja itseasiassa mulla onkin tänään lähes sama setti päällä, ainoastaan kenkien, hupparin, sukkien ja alkkareiden väri on vaan vaihtunut. Ja raitatopin korvasi tänään raitapaita. Toi täydellinen raitatoppi on muuten ostettu varustelekasta ja maksoi kympin!

Tänä keväänä farkkutakki on ollut todella kovassa käytössä, se on sopivan kevyt mutta lämmin hupparin kanssa näihin keleihin. Farkku myös näyttää poikkeuksetta törkeen hyvältä. Janoskit pitää edelleen kärkipaikkoja mun kenkähyllyssä, mutta nyt on vaihtelun vuoksi Vanssit eksyneet jalkaan useammin, alkaakohan Natan aivopesu toimia?  Eniveis ostin ystiksissä useamman parin noita perus värejä (viininpunanen, valkoinen, punainen ja farkku) ja ne kyllä toimii joka asussa. Mut hahah mites se, että näytän näissä kuvissa siltä kuin olisin käynyt jossain suihkurusketuksessa? Totuushan on se, että edellisessä postauksessa mainostamani auringonotto tuotti kerrankin tulosta ja meikä näyttää siltä kuin oisin palannut juuri etelän lomalta.

Mä päätin myös juuri kolmentoista liketyksen ja neljän kommentin perusteella blogin facessa, että ensi viikko tulee olemaan teemaviikko. Ja koska kyseessä on juuri meikäläisen blogi niin mikä olisikaan parempi teema kuin Toni! Ensi viikolla siis tulossa ainakin neljä postausta Toniin tai ranskiksiin yleisesti liittyen. Osa postauksista tulee olemaan enemmän informatiivisia rodusta kiinnostuneille ja osa ihan vain Tonin fiilistelyjä ihanien kuvien muodossa. Nyt hyvää vkloppua kaikille ja palataan viimeistään ensi viikolla ihanien bulldoggien parissa.

xIMG_3742
xIMG_3727
xIMG_3693
xIMG_3744
xIMG_3699
xIMG_3695
xIMG_3736
xIMG_3746
xIMG_3694
xIMG_3724