VAPAA/VAPPUPÄIVÄ

Ensinnäkin pari sanaa viime postauksesta ja sen kommenteista, ootte kyllä ihan parhaita siellä ruudun toisella puolella. Oon ihan ällistynyt siitä miten paljon siihen tuli kommentteja, kerta kaikkiaan ihanaa. Mua helpotti jo se, että sain sanottua koko asian ääneen ja mietinkin julkaisun jälkeen, että olikohan koko postaus vähän turha. Sitten teidän kommentit hymyilytti mua kerta toisensa jälkeen ja tuli sellai fiilis, että onneksi pistin sen kun niin moni rupesi itsekin miettimään asiaa. Tästä lähtien lupaan palata lukemaan noita jos hetkeäkään turhauttaa. Muistakaa, että samat jutut pätevät myös oikeassa elämässä. Antakaa palautetta toisillenne, kannustakaa, kehukaa ja piristäkää joskus seuraamienne blogien pitäjää. Tässä hommassa kuitenkin palaute ja vuorovaikutus lukijoiden kanssa on kultaakin kalliimpaa.

Meillä otettiin todella iisisti vapun kanssa, juhlapyhät harvoin noin muutenkaan kiinnostaa mua erityisesti ja oon koittanu lähinnä paeta niitä mökeille, ulkomaille jne. Muutenkin mun suhtautuminen alkoholiin on muuttunut aika radikaalisti tänä aikana kun oon ollut täysi-ikäinen ja ajatus ryhmäkännäämisestä aiheuttaa enemmän negatiivisia fiiliksiä kuin riemua täällä päässä. Parhaita ovat kotibileet kavereiden kanssa, illanistujaiset, puistossa istusekelu, viini ruuan kanssa ja joskus harvoin hyvällä porukalla baariin meneminen. Mä itse odotan vkloppuja nykyään puhtaasti siksi, että saan nukkua, rentoutua, käydä saunassa ja vain olla tekemättä mitään. Otin siis tän vapunkin vähän kuin ekstra vklopun, eli 100% rentoutuen.

Ja vappupäivän säähän oli loistava niin piknikkiläisten kuin meikänkin kannalta. Siirryin melkein heti herättyäni terassille makailemaan aamukahvin kanssa ja siinä tuulensuojassa oli niin kuuma, että piti laittaa shortsit ja toppi. Oli ihan törkeen lämmin, ihan kuin kesä! Makailin reilut 3 tuntia ottamassa aurinkoa ja kuuntelin hyvän fiiliksen biisejä, Toni makaili vieressä lattialla ja kömpi välillä mun kainaloonkin. Meinasin ensin että en kehtaisi laittaa näitä kuvia, koska tukka on pesemättä, meikit laittamatta ja oon muutenkin tosi kotimeiningeissä näissä, mutta nää on niin onnellisia kuvia ja fiilis on kuitenkin ihan kymppi. Toni on niin ihana kun se tekee melkein aina samalla tavalla kuin mä, nytkin se nautiskeli samalla antaumuksella auringosta vaikka sillä taisi jossain vaiheessa olla jo vähän tukalaakin mustan kesäturkin takia.

xIMG_3430
xIMG_3474
xIMG_3391
xIMG_3435
xIMG_3396
xIMG_3406
xIMG_3476

Ja parasta ikinä oli, että sain ihan kunnolla väriä. Mulla menee ihan reilut rusketusrajat jo jaloissa shortseista ja tisseihin tuli rajat tosta tuubitopista. Naama myös punotti illalla siihen malliin, että ei jääny epäselväksi, että oliko sitä aurinkoa otettu vai ei, tänään aamulla sekin punoitus oli normalisoitunut. Oon aina ruskettunu törkeen nopeesti, mutta nyt veikkaan, että noi pohjalla olleet Meksikon rusketuksen rippeet vähän tehosti tätä. Eniveis olen super fiiliksissä ja naamakin näyttää heti terveemmältä kun on pikkasen edes väriä, kohta voi taas vetää täysin meikittä niinku näissä kuvissakin. Naked truth kesä siis. Pakko oli vielä laittaa tähän loppuun kännykkäkuva missä ehkä vähän näkyy, että väriä on!

Untitled