KESÄFIILISTELYÄ

Kuvia sieltä täältä kesästä. Mustikkapiirakkaa merinäköalalla, vanhoja kavereita, Nepalilaista safkaa ulkona, kuohuvaa puistossa, aina yhtä ihana regatta ja Töölö. Oon laiskotellut pari päivää ja tehnyt en niin mitään ja tuntuu hyvältä. Jollain tasolla ehkä kuitenkin kaipaan niitä rutiineja joihin totuin kevään aikana, pitää ruveta heräämään joka aamu kuudelta niin ei kauaa enää ole ikävä ruutineja hehe. Oon ihan fiiliksissä kyllä lomailusta ja siitä ettei tarvitse tehdä yhtään mitään, ainoa vaan että mun ajantaju on ihan sekaisin, enkä tiedä milloin on mikäkin päivä kun jatkuvasti tuntuu olevan vkloppu.

Me lähdetään kohta Tontsan kanssa eläinlääkäriin hammaskivenpoistoon ja vähän huolestuttaa nukutus vaikka tiedänkin, että kaikki tulee menemään varmasti hyvin. Tonilla on myös huomenna juhlapäivä ja herra täyttääkin kokonaiset 4 vuotta, mihin nämä kaikki vuodet ovat menneet kysynpähän vaan? Se on hassua kun tuntuu jotenkin, että Toni olisi ollut mulla aina, mutta samalla siltä että vastahan se oli pikku läjä. En oikein edes muista millaista elämä oli ilman Tonia, mitä mä oon oikein tehnyt koko ajan ja miten oon pärjänny ilman tota pötkylää murheellisina päivinä. Mulla on myös supereita uutisia teille, mutta ne vaatii kokonaan oman postauksen eikä niitä voi vaan tähän sivuun törkätä palataan niihin siis vähän myöhemmin. Nyt hyvää vkloppua kaikille!

x1Q9C8562
x1Q9C8516
x1Q9C8495
x1Q9C8563
x1Q9C8555
x1Q9C8468
x1Q9C8478
x1Q9C8465
x1Q9C8548
x1Q9C8512
x1Q9C8537