HIPPI UMPITUNNELISSA

Vanssin hippihuppari vaatii tarkasti mietityt vaatteet ettei kokonaisuus mene ihan liian ryönäseksi. Tykkään siitä hirveästi mutta tuntuu, että mun vaatteet vaan lähtökohtasesti on vähän revityt ja epäsiistit niin siihen päälle ton hupparin heittäminen vetää kyllä kokonaisuuden vähän liian epäsiistiks. Pidin tota yks päivä shortsien kanssa ja koska toi paita on niin pitkä niin näytin siltä että olisin vedelly tuolla ilman housuja, mikä ei myöskään ollut hyvä. Nää vininpunaset housut onneks menee melkein kaiken kanssa ja toimii tässäkin setissä. Mulle tehtiin muuten uutta tatskaa eilen ja nopeimmat onkin jo bongannu sen meikän instagramista (graauu), saatte varmaan tännekin siitä kuvia kunhan paranee, siitä tuli meinaan aivan sairaan hieno.

Mun pitää myös tunnustaa yksi juttu, oon laiminlyönyt musiikkia todella rankalla kädellä viime aikoina. Mulla ei yksinkertaisesti riitä aika uuden musiikin etsimiseen kun tuntuu, että musiikillinen tarjonta on lähtenyt ihan käsistä. Siispä jos olisitte ihania niin auttakaa mua löytämään kesäbiisejä!

Linkitä oma kesän lempibiisi kommenttiboksiin

niin mä voin vaikka koota niistä Dmndz ta life-kesäbiisilistan. Saa laittaa useamman, ei tarvitse olla tänä vuonna julkaistu, ainoat kriteerit ovat se että biisistä tulee hyvä mieli. Uudet räppituttavuudet myös kommenttiboksiin ja noh ihan kaikki kivat biisit.

x1Q9C0156
x1Q9C0190
x1Q9C0147
x1Q9C0168
x1Q9C0137