PELLOSSA

Musta tuntuu, että näitä pelto-aiheisia otsikoita on tullu vähän enemmänkin tässä vuoden aikana. Sitä tää landeutuminen teettää, vaikka Viikki nyt varsinaisesti ei olekaan landea niin kummasti nuo ympäröivät pellot vaikuttavat tähän mielikuvaan. Se on kuin lande Helsingissä. Voitte vain kuvitella miten ihanaa tuolla on kulkea lenkit Tonin kanssa ja käydä itse juoksemassa.

Viikon hyviä juttuja:

- No tietenkin nuo edellisen postauksen kommentit, voi että miten ihania. Olen todella otettu kaikista niistä ja siitä miten paljon mun kilometrin mittaisesta tekstistä tykättiin. Ihan mahtavaa.

- Ajelin tänään(kin) Jeepillä töihin niin joku söötti kundi sekosi ihan täysin kun huomasi kuskin olevan nainen. Se ajeli ensin mun viereisellä kaistalla eteenpäin avasi ikkunan ja näytti mulle peukkua. Sitten se ajo mun viereen valoissa ja näytti lisää peukkua sekä huuteli vau. Mua vaan nauratti koko tilanne ihan älyttömästi ja onneksi mun valo vaihtuikin ja pääsin kääntymään pois. Kuitenkin toi koko homma pelasti ihan täysin mun päivän ja mua naurattaa vieläkin kun muistelen tota.

- Olen tässä jonkun aikaa käynyt juoksemassa ja treenaamassa. Haluaisin mun peruskuntoa paremmaksi enkä tietty pistä pahaksi pientä kiinteytymistäkään. Ollaan käyty mun hyvän ystävän kanssa treenaamassa ja kävelemässä ja oonkin saanut siltä paljon hyviä vinkkejä. On myöskin ollut kiva käydä yhdessä urheilemassa tämä ystävä kun sattuu olemaan nykyään Personal Trainer ja urheilu taustaakin neidiltä löytyy varmaan 15 vuotta ainakin. Eli urheilu jee!

- TV-sarjat ja netflix. Olen kesän aikana katsonut kaikki Californicationin jaksot, Orange is the new black, True Bloodia katson jenkkitahtiin ja nyt katson Sons of anarchyä. Ei ole mitään näppärämpää kuin se, että voi illalla ennen nukkumaan menoa katsoa sängyssä puhelimesta yhden jakson jotain mukavaa sarjaa. Jos teillä on jotain lempparisarjoja Netflixissä niin vinkatkaas, multa loppuu kohta taas katsottava nimittäin.

Viikon huonoja juttuja:

- Poikaystävän turhauttava käytös.

- Jatkuva väsymys, musta tuntuu että mun rytmit on sekaisin tai niitä ei ole ollenkaan. Jotenkin olen nukkunut viimeisen kuukauden niin huonosti, että olen rättiväsynyt koko ajan. Eikä tämä siis oikeasti johdu siitä, että katson iltaisin sarjoja, olen meinaan koittanut onko se syy tähän unettomuuteen, mutta jos jätän iltarutiinin sarjojen katsomisesta pois niin pyörin kahta kauheammin sängyssä saamatta unta.

- Tämä kesän sää. Eikö heinäkuun pitäisi olla vuoden kuumin kuukausi? Mulla on ollut nahkatakki enemmän päällä kuin syksyisin ja rusketuskin on kadonnut jo teille tietämättömille. Anteeksi nyt vaan tämä valitus taas, mutta musta on niin epäreilua että Suomen kesä on maailman lyhyin muutenkin ja tämä on jo toinen kesä putkeen kun säät ovat ihan hanurista.

Mutta siinäpä ne ja tässä asukuvia sun muita fiiliskuvia.

xIMG_1757
xIMG_1700
xIMG_1778
xIMG_1710
xIMG_1692
xIMG_1735
xIMG_1785
xIMG_1791
xIMG_1703
xIMG_1723
xIMG_1686
xIMG_1759
xIMG_1687