MILLANEN HOMMA

Voisin pahoitella sitä, että blogi on ollut enemmän tai vähemmän tuuliajolla, mutta kukapa ei olisi kesäisin joten enpäs pahoittelekaan. Kohta karu paluu arkeen on tosin tiedossa ja sitten pitäisi blogihommienkin suhteen joko skarpata tai sitten ei. Pahinta tässä blogissa se, että omasta mielestäni olen kasvanut, mutta blogi on jotenkin jumahtanut. Leiska on ollut sama ties kuinka kauan ja lukijamäärät ovat uskollisen lukijakunnan myötä pysyneet samana. Itse olen pehmistynyt tässä vuosien varrella ja vaikka kuulokkeissa raikaa edelleen rankka räppi niin itse suhtaudun elämään ja omaan olemiseen paljon positiivisemmin.

Haluaisin muuttaa blogin leiskan täysin erilaiseksi, riisua sen aseista, mutta kuitenkin pitää rennon meiningin. Uusi leiska on ollut niin kauan työn alla, että se tuskin koskaan tulee valmistumaan sellaisena kuin se nyt on. Sitten nämä postaukset, nykyään ne ovat omasta mielestä sekasotku ihan satunnaisilla aiheilla. Postausaiheiden ruinaaminen on musta vähän tökeröä ja kuulostaa siltä, että bloggaajalta on omat paukut lopussa eikä mulla ideat olekaan loppu mua vaan kiinnostaa mitä sisältöä olette fiilistelleet!

Siksi pyydänkin, että kertoisitte mistä olette äärimmäisen paljon tykänneet täällä blogissa? Millaiset postaukset ovat olleet erittäin mieleen?

 Onko joku postaus jäänyt mieleen kaikkien aikojen lemppareimpana? Mitä postauksia odotatte eniten? Asukuvia? Satunnaisia elämäräpsyjä? Vaatekollaaseja tai tyyli-inspiksiä? Matkajuttuja? Tonia? Kiinnostaisiko kysymyspostaus? Jne. kertokaas! Kaikkihan tietysti tykkää vähän erijutuista ja varmaan joku ei jaksa lukea matkajuttuja ollenkaan kun toinen taas tykkää niistä eniten.

Mistä itse haluaisin blogata? Itse haluaisin blogata matkoista ja vaatteista pääasiassa, jonkun verran kamerajutuista myös tai valokuuvamisesta ylipäätään. Mutta niistä ei valitettavasti riitä jutun juurta ihan viikottain päivittyvään blogiin, koska olen asettanut itselleni tavoitteen päivittää blogia vähintään kerran viikossa, mieluummin jopa kolme. Muiden postausten virkaa saavat sitten näytellä kuvat sieltä sun täältä ja siihenhän tämä blogikin alunperin tehtiin: loputtoman kuvavirran jakamista varten. Tällä kertaa kuvavirrassa mökkielämää parhaimmillaan vikan lomaviikon kunniaksi! Ja kaikille koulunsa jo aloittaneille hyvää koulun alkua!

x1Q9C9985
x1Q9C9933
x1Q9C9884
x1Q9C0062
x1Q9C0080
x1Q9C9847
x1Q9C9926
x1Q9C0027
x1Q9C9609
x1Q9C0010
x1Q9C9896
x1Q9C0040
x1Q9C0002
x1Q9C9471
x1Q9C9879