TÄNÄ KESÄNÄ TEIN

Kirjoittelin kesän alussa postauksen aiheella "Tänä kesänä aion " ja nyt näin syksyn saapuessa onkin hyvä katsoa mitä sitten oikein tein tänä kesänä. Ensinnäkin täytyy sanoa, että tämä kesä meni ihan älyttömän nopeasti enkä ehtinyt tekemään puoliakaan siitä mitä olisin halunnut. Nyt kuitenkin kun katselee ja miettii niin kyllähän sitä tuli tehtyä taas vaikka ja mitä. 

xIMG_3440

Otin Tonin kanssa koko alkukesän aurinkoa terassilla ja olinkin jo kesäkuun lopussa niin ruskea ettei koko loppukesänä tarvinnut ottaa enää lisää väriä.

xIMG_4467

Grillattiin Janin kanssa melkein joka päivä. Useasti grillattiin jotain esim kalan lisukkeeksi, mutta lopulta sinne grilliin meni kalaa myöten kaikki safka mitä syötiin.

xIMG_4861

Löydettiin Hillan kanssa Helsingin Kahvipaahtimo ja rakastuttiin sen sisustukseen päätä pahkaa.

xIMG_5260

Kiivettiin usein Tonin kanssa Viikin kallioille ja löydettiinkin monta hyvää salapaikkaa missä ihastella aurinkoa, tänne tuli vietyä myös monta hyvää ystävää. Täydellinen paikka rauhoittua ja nauttia hetkestä.

xIMG_4283

Tehtiin myös retkiä Helsingin urbaaneille alueille vanhoja satamoita, tehdasalueita ja ratapihoja myöten.

xIMG_5077

Toni sai keväällä uuden ystävän Siirin ja nykyään kaverukset leikkivätkin useamman kerran viikossa jos vain mahdollista. Ihan mahtavaa että Tonilla on noin ihana koirakaveri josta on kunnon painivastukseksikin.

IMG_7468iso

Tein myös tutkimusmatkoja puutarhoihin ja lemppareina niistä Vallilan siirtolapuutarha, jossa istuin pariinkin otteeseen kahvilla Tonin kanssa ja ihastelemassa kukkia. Talvipuutarhan kesäistä loistoa kävin myös ihastelemassa.

x1Q9C9200

Kean kanssa käytiin tietysti myös salajärvellä uimassa ja nauttimassa kesästä. Ja autoiltiin paikalle tottakai avoautolla.

wlp

Parilla skeittisessareillakin tuli käytyä kuvailemassa ja ihanien tyttöjen kanssa syötiin jätskiä niin paljon kuin ehdittiin.

x1Q9C8994

Tämän kesän hitiksi nousi kuitenkin frozen youghurt jota meikäläinen kävi pakkomielteisesti syömässä harva se päivä. Paras stadissa on tennispalatsin yogo ja kakkosena tulee Töölöstä löytyvä yobot. Jenkeissähän tämäkin homma lähti käsistä ja käytiin joka ikinen päivä syömässä naurettavan halvalla tätä herkkua (ja voi morjens mikä määrä makuja siellä oli).

x1Q9C8879

Toni sai oman puhallettavan uima-altaan pihalle ja opetettiin poju loppukesästä oikein uimaankin. Tosin herra ei pysy pinnalla edelleenkään ilman pelastusliiviä, joten ostettiin vihdoin kunnollinen selainen tätä sekä tulevia kesiä varten. Tonin kanssa tehtiin myös retki jos toinenkin ympäri Helsinkiä ja käytiin muun muassa rajasaaressa sekä seurasaaressa.

x1Q9C8562

Töölössä käytiin juomassa kahvia rannassa ja ihanassa Regatassakin tuli istuskeltua mustikkapiirakan kanssa.

x1Q9C8512

Näin kuin näinkin vanhoja ystäviä ja Nikon kanssa nautiskeltiin sen kunniaksi kuohuvaa yhtenä kesäpäivänä Sibeliuspuistossa.

käpälämäki1

Käpälämäki vietti synttäreitä ja oltiin siellä niitä juhlimassa koko porukka kameran kanssa.

xIMG_8051

Skifferissä syötiin pitsaa kerran jos toisenkin ja kyllä kelpaisi nytkin tollanen lätty.

x_UVA6994

Purjehtimaan en päässyt, mutta veneitä kävin ihailemassa Herttoniemen rannassa, Kallahdella ja Tall ships raceseissä.

x1Q9C0248

Sain maailman hienoimmat korkokengät ja uskaltauduin ensimmäistä kertaa ikinä niissä jopa uloskin.

x1Q9C9152

Coston kaupalla vietin useamman viikonlopun myyntihommissa.

xIMG_8254

Ajelin Jeepillä katto auki ja kiinni. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on ollut auto käytössä halutessani ja on ollut kyllä todella siistiä.

x1Q9C0204

Ei päästy soutelemaan, mutta fiilisteltiin järvimaisemaa laiturilta käsin.

x45480019

Käytiin Janin kanssa Prahassa heinäkuun alussa ja tykättiin kyllä todella paljon molemmat. Upeita rakennuksia ja todella mukava ilmapiiri.

xIMG_1184

Polkuveneiltiin auringon laskiessa pitkin vltavan jokea ja nautittiin lomasta.

xIMG_1496

Ajeltiin Oldsmobilella ja haettiin ne jäätelöt kaivarista. Pääsin jopa itse ajamaan tätä maailman hienointa autoa.

x1Q9C9985

Oltiin parikin kertaa mökillä näiden ihanien kanssa ja vietettiin monta mukavaa hetkeä. Käytiin tekemässä Lohjalla myös kirpparikierros ja paisteltiin vohveleita.

bmx

Kävin fiilistelemässä pyörähommia ja morottamassa frendejä kesän Flatstylesjameilla.

xIMG_8545

Otin uuden tatuoinnin ja olen siitä vieläkin ihan super fiiliksissä.

xIMG_2518

Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni kesäaikaan Lapissa ja olin ihan fiiliksissä näistä maisemista. Pääsin myös ekaa kertaa katsomaan dh:tä livenä ja kuvasin jopa videota.

1268527_10151741565779550_1392519778_o

Sitten lähdettiinkin jo koko kesän odotetuimmalle reissulle Californiaan. Siitä tulossa kasapäin postauksia tässä syksyn mittaan.

xIMG_1700

Ja viimeisenä kesän lopetuksena pistettiin hynttyyt yhteen ja meikä siirsi kaiken omaisuutensa Viikkiin poikaystävän (tai siis meidän yhteiseen) kotiin.

Kerta kaikkiaan aivan mahtava kesä ollut ja tästä on hyvä jatkaa syksyn myötä kohti talvea. Mitäs lukijat ovat puuhailleet?