VENICE

Ennen reissua ensimmäisenä Californiasta mulle tuli mieleen tietty Californication mitä katsoin fanaattisesti kaikki kaudet läpi ennen lähtöä. Hyvänä kakkosena seurasivat kuitenkin mielikuvat palmuista, hiekkarannoista, rantabulevardeista, skeittareista, surffareista ja rennosta meiningistä. Näistä kaikista koostuu myös omaksi henkilökohtaiseksi lemppariksi muodostunut alue Santa Monica ja Venice. Käytiin näillä huudeilla pariinkin otteeseen, vuokrattiin mulle pyörä ja tytöt skeittasi pitkin rantaa. Vaihdettiin lennosta ja pääsin itsekin rullailemaan. Kuvasin kuin hullu videota Venicen kuuluisalta skedeparkilta ja ajelin pyörällä samalla kun kuvasin mimmien rullailua. Valitettavasti nekin skedekuvat ja videopätkät lähtivät muiden kuvien mukana. Samoin kuin Venicen kanaalien kuvat. Kehtaan väittää, että meidän reissuvideosta olisi tullut maailman siistein. Sen pienen vastoinkäymisen jälkeen ei vaan jotenkin ollut mitään fiilistä enää kuvata videota, mutta ensi reissusta sitten.

Onneksi käytiin sitten kuitenkin hieman pikaisemmalla aikataululla uusimassa tämä setti ja vuokrattiin pyörä sekä rullailtiin rantaa pitkin taas Veniceen. Tässä vaiheessa olin jo ehtinyt uskotella itselleni, että saisin muistikorteilta kuvia palauteltua ja otinkin vain kuvia vähän sieltä täältä. Onnneksi kuitenkin kuvasin sillä nämä ovatkin sitten ainoat kuvat mitä koko Venicestä ja Santa Monicasta löytyy.

En tiedä miksi, mutta mulla on ollut jotenkin ihan järjetön kaipuu juuri tuonne Veniceen. Ehkä se oli se fiilis mikä tuolla aina oli niin mukava jotenkin tai sitten se miten oman henkiseltä tää paikkana tuntui juuri pukeutumisen, tatuointiliikkeiden, katutaiteen ja kadulla soivan räpin takia. Ja miten paikka mistä löytyy meri, hiekkarannat, kanaalit, huvipuisto laiturin päästä ja palmut voisi olla muuta kuin mahtava? 

VENICE
xIMG_3881
xIMG_3941
xIMG_4074
xIMG_3885
xIMG_3948
xIMG_3891
xIMG_3911
xIMG_3934
xIMG_4005
xIMG_4046
xIMG_4124
xIMG_4031
xIMG_4051
venice2
venice3
xIMG_4199
xIMG_4182
xIMG_4140
xIMG_4207
xIMG_4160