KAMERAJUTTUJA?

Käytiin viikko sitten Rajalan postitalon liikkeessä pienimuotuoisessa Canonin järkkäämässä valokuvauskoulutuksessa. En ole yhtä koulun mustavalkofilmi-kurssia lukuunottamatta opiskellut päivääkään valokuvausta vaan kaikki on alusta asti opeteltu itse. Koulutuksen kutsussa kehotettiin ottamaan poikaystävät tai viralliset asukuvaajat mukaan ja ajattelin, että tämähän olisi mahtava tapa saada Jania taas vähän innostumaan kuvailusta. Jos siis joku ei ole sattunut lukemaan miten nämä meikäläisen blogin kuvat syntyy niin käykääs lukasemassa täältä.

Päivä oli mukava ja tiukassa kolmen tunnin infopläjäyksessäkin tuli uusia näkökulmia, joita erityisesti itse olin hakemassa. Kun itse on opetellut kameran säädöt alusta alkaen on monia pieni juttuja jotka tavallaan jäävät huomioimatta tai unohtuvat. Käytiin myös päivän aikana ottamassa parit kuvat joista sai sitten kuulla palautetta, tässä sitten niitä kuvia mitä tuli otettua. Kiasman takapuoli olikin yllättävän kuvauksellinen ja sattumalta päällä olevat vaatteet mätsäsivät siihen täysin.

Piti kysellä teiltä, että kun vähän väliä kaipailette jotain kuvausvinkkejä niin onko mitään konkreettisia aiheita mielessä? Mustan koiran kuvausvinkit saivat ainakin hurjan suosion ja jos teillä on jotain hyviä aiheita niin voisin vastaavia toteuttaa tulevaisuudessakin. Eli

millaisia kamerajuttuja toivoisitte? Minkä asioiden kuvaamisesta haluaisitte vinkkejä?

IMG_4387
IMG_4368
IMG_4351
IMG_4367
IMG_4389