FRENDIJOULU MERELLÄ

Viime viikonloppu oli ihan loistava. Oltiin frendiporukalla pikkujouluristeilyllä ja meitä olikin matkassa kuusi hytillistä. 7 mimmiä ja 17 kundia, eikä reissussa ollut kuin pari tyyppiä joita itse en tuntenut entuudestaan. Oltiin puhtaasti hupiristeilyllä enkä kyllä muista milloin olisi nauranut putkeen yhtä paljon. Oon tuntenu suurimman osan tosta porukasta jo kahdeksan vuotta ja osan vieläkin pidempään. Olinkin ihan fiiliksissä kun Toni pisti faceen eventin pystyyn tän risteilyn osalta.

Tämä tälläinen jouluhomma juontaa juurensa vuosien takaisiin frendijouluihin, jotka alkoivat mun Töölön yksiöstä melkein 7 vuotta sitten. Sen jälkeen on ollut enemmän tai vähemmän tapana juhlia joulua frendiporukalla. Nyt viimeisenä parina vuonna noi jätkät ovat kuitenkin olleet jouluaaton risteilemässä, enkä ihan niin paljon vihaa joulua että haluaisin viettää sen laivalla. Nyt siis risteilylle lähdettiin ennen joulupyhiä ja mun puolesta tästä voisi tehdä uuden tradition.

Olen saanut parikin kommenttia viime aikoina siitä, etten kirjoittele tänne juurikaan siitä tavallisesta arjesta ja elämästä. Tottuuden nimissä en jotenkin ajattele sen kiinnostavan ketään ja samalla tavallaan haluan pitää sen perus elämän itselläni. Samasta syystä laitan todella harvoin ystävieni kuvia tänne blogiin tai edes instagramiin jos he itse eivät ole tavallaan mitenkään tekemisissä tämän niin sanotun nettimaailman kanssa. Nyt kuitenkin halusin fiilistellä tätä reissua teille parin kuvan kera.

DSCF0377
DSCF0362
DSCF0431
DSCF0216
DSCF0519