JOULUOSTOKSILLA

Oon ostanu Janille niin kovat joululahjat ettei tosikaan. Sille on aina todella vaikea ostaa lahjoja sillä se on just sellanen käytännöllinen kundi, eikä haluaa mitään turhaa roinaa, mutta silti pitäisi olla joku ajatus taustalla siinä mitä hankkii. Se on myös nyt viikon verran hehkuttanut miten hyvät lahjat se on mulle ostanu, eikä mulla oo pienintäkään aavistusta siitä mitä paketeista löytyy. Nyt kuitenkin voin käsi sydämellä vannoa, että tuun lunastaan "vuoden paras tyttöystävä"-palkinnon jouluna heh. Niin ja jos on mennyt ohi niin vielä ehtii laittamaan kysymyksiä kysy Janilta postaukseen. Se on ihan innoissaan päivitelly kommentteja koko ajan, että mitä kyselette.

Käytiin lauantaina henkemme uhalla keskustassa shoppailemassa Hanskin kanssa ja tunnin sekoilun jälkeen luovutettiin ihmismassassa bimboilu ja suunnattiin Midhilliin safkailemaan. Alkudrinkkien lisäksi otettiin kunnon safkat ja vaikka oltiin ihan täynnä niiden jälkeen niin oli ihan pakko ahtaa vielä jälkkäriksi tollaset pirtelötkin. Olin kyllä niin täynnä ton setin jälkeen, että hyvä kun jaksoin autolle kävellä. Vähän oli väsynyt, mutta hyvä fiilis. Kiitokset vaan seuralle.

midhill, food, american food
midhill, food, american food
midhill, food, american food, milkshake

Kuvat otettu lainaan saadulla Fujifilmin X-E2:lla ja 14mm linssillä. Raflassa oli todella pimeä ja nämäkin kuvat on otettu 3200 isolla eikä tunnu missään. Kameroista tulossa vielä kunnon postausta myöhemmin, mutta huhuh miten fiiliksissä mä olen tosta kuvalaadusta.