JANOSKI MAX

janoskimax, janoski, air max, janoski max, nike
janoskimax, janoski, air max, janoski max, nike

Tiedetään tiedetään Janoskit sitä ja Janoskit tätä, mutta nää ei olekaan mitkä tahansa Janot (eihän ne mitkään muutkaan ikinä muka oo) vaan uudet erikoisemmat kahden eri mallin kombo. Air Maxit eivät ihan vielä ole Suomessa saavuttanu samanlaista hypeä kuin muualla maailmassa ja se on todella harmi sillä ne ovat pirun siistejä kenkiä ja älyttömän hyviä jalassa. Itselläni ongelmana kyseisten kenkien kohdalla on ollut se, että mimmien mallit tuppaa aina olemaan niitä värioksennuksia höystettynä jollain pinkillä, glitterillä, kiiltävillä yksityiskohdilla tai muuten vaan tyttömäisellä hötöllä enkä kaipaa kenkiini mitään sellaista. En käsitä miksi naisten kengistä aina urheiluvaatteisiin asti ainoa väriskaala tuntuu olevan pinkki-liila. Itse varsinkaan en voi sietää liilaa, eikä tuo pinkkikään nyt oikein perus arkipukeutumiseen istu. Yksivärisiä ja sellaisia tavallisia kenkiä kaipailisin kovasti myös mimmeille!

Janoski maxit ovat nimensä mukaisesti Janoskien ja Air Maxien sekoitus höystettynä Freen juoksukengistä tutulla pohjalla. Netissä on käyty kovaa keskustelua kenkien ulkonäöstä ja ne ovatkin sen verran erikoisen näköiset, että jakavat varmasti mielipiteet aika ääripäihin. Yläosan mesh-kankaan sijaan kenkä olisi ehkä ollut siistimpi ihan normi kankaalla, mutta kai mallin ideana on juuri olla se hieman sporttisempi ja hengittävämpi Janoski. Pohja olisi myös voinut olla kokonaan Maxien kaltainen ilman free-lisää, mutta jälleen kerran sitten se ei tosiaan olisi ollut yhtä sporttinen. Koko kenkien pointti käsittääkseni on kuitenkin edelleen olla skedekenkä, mutta itseäni kyllä hieman epäilyttää kestäisivätkö kengät todella skedeemistä ja  miten pohja toimii. Itse kengän ulkonäön ja ominaisuudet huomioon ottaen sanoisin näitä enemmän Janoski Freeksi kuin Maxeiksi. Maailman parhaimmat nämä kengät ovat silti jalassa, siitä ei ole epäilystäkään.

Beyondiin näitä tuli yhtenä ainoista kaupoista koko Suomessa. Kahdessa värissä ja koosta 6 lähtien, mutta erittäin rajallinen määrä, kuten näitä kenkiä nyt yleensäkin, joten jos kyseiset popot kiinnostaa niin kannattaa pitää kiirettä. Kengät löytyy tummansinisinä tästä ja nää meikäläisen punaiset kengät löytyy tästä. Hintaa löytyy 119euroa joka onkin siinä Janoskien (n. 89e) ja Maxien (n. 149e) välimaastossa.

IMG_5384
janoskimax, janoski, air max, janoski max, nike
IMG_5382
janoskimax, janoski, air max, janoski max, nike
IMG_5373

Mitäs pidätte? Meikäläinen ajatteli vedellä nää jalassa koko kevään, että jos ette tykkää jo niin kannattaa ruveta tykkäämään heh.

Kengät saatu blogin kautta.