ONNEA ON

Tuli pitkästä aikaa sellanen höpöttelyfiilis. Tosi harvoin höpisen niitä näitä ilman mitään punaista lankaa, mutta nyt tekee mieli. Oon koulussa jäänyt tavallaan luokalle nyt tammikuussa, koska tein koko viime kevään töitä opiskelun sijaan. Otin asiasta jonkun verran stressiä tossa syksyn mittaan ja jännitin sitä että joudun vaihtamaan luokkaan josta en tunne ketään. Nyt olen itseasiassa todella iloinen siitä, että jäinkin luokalle. Olin juuri eilen viettämässä iltaa näiden mun uusien luokkakavereiden kanssa ja vitsi että onkin mahtavia tyyppejä. Meillä on myös yhdellä kurssilla sellanen koko kurssin kestävä ryhmätyö ja meidän ryhmä on ihan paras, meillä on oikeasti hauskaa kun me tehdään noita koulujuttuja.

Sen lisäksi, että oon saanu uusia koulufrendejä oon sattumalta vähän puolivahingossa tutustunu mun eksän eksään eli mimmiin joka on deittaillu samaa kundia joskus vuosia sitten meikän jälkeen. Tää koko yhtälö on ihanku jostain leffasta, mutta ollu ihan älyttömän terapeuttista jutella sen kanssa tosta vuosien takasesta parisuhteesta josta jäi aikanaan tosi paska fiilis itselle. Siinä sitten on tullu tutustuttua noin muutenkin ja todettu että ollaan aika samanlaisia tyyppejä pohjimmiltaan. Oon tosi fiiliksissä siitä, että ollaan ystävystytty enkä malta venaa kesää että voidaan puistohengata kalliossa koirien kanssa.

Janin kanssa alotettiin seinäkiipeilemään eikä olla ehditty käymään yhtään niin paljon ku haluttais. Mutta se on ihan törkeän siistiä ja paljon rankempaa kuin muistelin. Vetelin viimeks itteni niin hapoille, että vikalla yrityksellä kiipesin jonkun vajaan kaksi metrin, mutta kädet hyyty ihan täysin ja mua rupes naurattaan koko homma. Putosin siinä sitten tietenkin, ja vaikka toinen varmistaakin niin köysi joustaa just sen verran, että reilusta metristä mätkähdät vaan lattiaan suoraa ja meikäläinen vaan nauroi lisää siinä lattialla. Sain kuitenkin kiivettyä jo vähän vaikeempiakin reittejä ja olin niistä fiiliksissä, seuraavana päivänä kädet olikin ihan soseena eikä meinannu pysyy mikään käsissä.

Kaikkea muutakin pientä kivaa on ollut ja mulla on fiilis, että tää vuosi tulee olemaan loistava. Tänään suunnitelmissa mennä illastamaan vanhan todella hyvän frendin kanssa jonka kanssa ei ikuisuuksiin oo istuttu alas ja oikeesti juteltu syvällisemmin kuin mitä kuuluu. Ihmiset, niin uudet kuin vanhatkin tekee mut onnelliseksi.

DSCF3188
DSCF3297
DSCF3292
DSCF3182
DSCF3288