ADIDAS ZX FLUX

adidas zx flux, adidas, zx, flux, black elements pack,

Nyt olisi esittelyssä kengät joita ei kannata missata jos haluaa tänä keväänä olla ajan hermolla. Vaikka kenkähyllyni koostuu lähinnä Nikeistä niin olen fanittanut Adidasta pikku tytöstä asti aina kolmiraitaverkkareista lähtien. Teininä erityisen kovaa kamaa oli verkkatakit ja kulutin loppuun myös useamman parin tennareita joissa oli kolme valkoista raitaa. Omistan edelleen lähemmäs kymmenen Addun verkkatakkia joista osa on aitoja kasarihelmiä ja suurin osa on kuulunut vaatekaappini jo kohta kymmenen vuotta. Vaatekappale johon en vaan kyllästy ikinä. Adidaksen kenkärintamalla on kuitenkin ollut siinä mielessä hiljaisempaa, että pääpaino on ollut vanhojen klassikoiden uudessa tulemisessa uudistetumpien todella päräyttävien mallien sijaan. Värejä on myös pyöritelty vähän liikaakin ja siksi pitkään aikaan mitkään kengät eivät ole kolahtaneet kunnolla. Nyt kuitenkin asiaan saatiin muutos.

Beyond lähetti meikäläiselle yhden parin Adidaksen uusia ZX Flux lenkkareita ja bloggareiden instagrameista päätellen Addu on lähetellyt näitä hieman enemmänkin ympäriinsä. Näitä kyseisiä Black Elements Packin versioita on kuitenkin tehty rajoitettu erä ja ne ovat Suomessa myynnissä  pääasiassa Beyondissa (selvisi että Beamhillistä löytyy miesten kokoja jonkun verran ja Addun omilta sivuilta saa myös tilattua). Ensimmäisestä julkaisusta löytyvät nämä meikännmustat valkoisella pohjalla, mustat ja mustat salamaversiot.

Kengän pintamateriaali on todella hengittävä, pohja äärimmäisen mukava, ne ovat jalassa kevyet sekä ihan järjettömän hyvän tuntuiset. Kokoja löytyy 36 asti ja voin luvata, että jos nämä missaa nyt niin keväällä harmittaa varmasti. 

Ajattelin vetää mukavuuden huippuunsa ja hengata kevään näissä Carharttin verkkareissa ja Addun lenkkareissa, niin ja verkkareitahan tietty saa myös vaan Beyondista (ja tsekkasin juuri että niitä on tasan yhdet enää jäljellä eli nyt tai ei koskaan). Oon erittäin fiiliksissä näistä kengistä eikä tekis mieli muuta enää käyttääkään, innolla ootan mitä värejä julkaistaan kevään mittaan.

adidas zx flux, adidas, flux, zx, black elements pack
IMG_5813
IMG_5740