TÄYDELLINEN PÄÄSIÄINEN

Viime torstaina vedin pitkään töissä ja suunnitelmat koko pääsiäisestä oli ihan auki. Olin jotenkin niin poikki töistä ja kaikesta, etten halunnut edes suunnitella mitään ettei joudu stressaamaan. Se olikin paras mahdollinen suunnitelma, koska sain tehtyä vaikka mitä rentoa. Tuntuu, että en olisi tehnyt mitään muuta kuin laiskotellut, mutta nyt kun näitä kuvia katsoo niin tässähän on tullu tehtyä kaikenlaista. Tässä siis taas tiukka setti puhelimella taltioituja fiilishetkiä lomalta.

Oon luvannu varmaan pari vuotta sitten jo opettaa Marian lonkkaroimaan ja sattumalta netissä surffaillessa bongasin sille Junkyardista hyvän aloittelijan lonkkarisetin alennuksesta. No sehän sitten meni ja osti sen oikeastikin ja käytiin sunnuntaina sitten vähän treenaamassa.Onneksi käytiin oli meinaan trukit ja ruuvit sen verran löysällä neidin laudassa, että ihme ettei ollu renkaat jo lähteny irti. Muistakaa siis aina ostaessanne valmiiksi kasatun laudan tarkistaa kaikki ruuvit ja mutterit, että ne on kunnolla kiinni, niin treenaaminenkin helpottuu kummasti.

Rullailu meni Marialta ihan törkeän hyvin ja fiilistelin itsekin lonkkarointia ennenkun vaihdoin takaisin skedeen. On tolla lonkkarilla vaan niin pehmeetä ja vakaata mennä, siltikin fiilistelen aavistuksen enemmän tolla skedellä rullailua kunhan on pehmeet renkaat alla. Koko illan kruunasi täydellinen auringonlasku ja sellainen täydellinen kesäfiilis. Taidan kyllä tänä kesänä ottaa ton lautahomman uudestaan haltuun, onhan se nyt vaan niiin pirun siistiä.

Untitled

Voi että miten paljon oonkaan kölliny ton ihanan pötkön kanssa. Ollaan makoiltu sängyssä aamusin tuntikaupalla, sitten ollaan menty makaamaan terassille ja otettu aurinkoa. Jossain vaiheessa tulee liian kuuma ja mennään makailemaan olkkarin lattialle. Ei voi käsittää miten paljon toi koira rakastaa maata auringossa vaikka se aina ulkoa tullessaan on mustan turkkinsa ansiosta kuuma kuin hella. Ihana Toni, mamman pieni aurinkopaneeli haha.

Tytöt oli skedeemässä sillan alla parinakin päivänä ja ajelin sinne messiin ottamaan kuvia. Samalla tuli vähän ikävä noita vanhoja kotihuudeja, käveltiin Tonin kanssa ton skedeparkin ohi ja kumpulan laakson ympäri joka ikinen päivä. Ihanaa aluetta ja sillan alla on mukava olla. Tämä ilta jatkuikin sitten aamuun asti after skateilla.

Kean Kaliforniasta tuotu karttalippis sopi pastelleineen aivan täydellisesti tohon maisemaan. Meri oli vaaleanpunainen ja jotenkin ihan epätodellisen näköinen.  Täydellinen oli myös tyttöjen skedeporukan illanvieton jälkeinen aamu jolloin ensimmäistä kertaa vuosiin pääsin kotiin vasta auringon noustessa, oltiin tyttöjen kanssa ug-kekkereissä ja siinä se kello sitten vierähtikin aamuyöksi. Kotimatkalla oli pakko saada kuva auringonnoususta viikin pelloilla.

Pääsiäispäivänä oli myös asiaan kuuluvat syömingit lampaineen päivineen suklaamunia unohtamatta Janin perheen luona. Maistoin Janin vaatimuksesta lammastakin, joka maistui yllättävän hyvältä, pitäydyin silti omassa kalavaihtoehdossani. Koirat oli taas ihan fiiliksissä ja sekoili minkä kerkisivät, parhaimmillaan noi dorkat painii ruokapöydän alla kesken ruokailun. Toni sai ainakin taas purettua loputonta energiaa ihan kiitettävästi. 

Lisää tyttöjen skedehommia kun kävin taas pikaisesti "morottamassa" mimmejä sillan alla. Pikainen morotus muuttuikin parin tunnin hengailuksi ja päätettiin hurauttaa kaivariin hakemaan kesän ekoja jätskejä. Siitä sitten Ponkesin parkille syömään jädejä ja mimmit jatko skedeemistä. Ensimmäinen jäätelö maistui juuri niin hyvältä kuin ajattelinkin ja kruunasi kyllä vklopun ihan täydellisesti.

katajanokan maailmanpyörä, maailmanpyörä, helsinki, katajanokka

Eilen oli yleisesti Helsinki fiilistelyä kun käytiin ensin nauttimassa hyppyrimäellä siitä, että pihalla tarkeni t-paidassa ja illalla kotimatkalla jäin ihmettelemään tota katajanokan maailmanpyörää ja piti oikein pysähtyä ottamaan kuva siitä. On tää Helsinki vaan ihana paikka olla ja asua ei voi muuta sanoa. Jotenkin vaan niin paljon kaikkea tehtävää ja nähtävää, sekä nyt kesän myötä varsinkin kun kaupunki herää kunnolla eloon.

Eipä siis mutta kuin kippis kesälle ja toivottavasti nautitte yhtä paljon näistä täydellisistä pääsiäispäivistä.