FILEISSÄ

Oon ihan törkeen fiiliksissä just nyt! Sain eilen soiton, että tänään voitaisiin tulla asentamaan kivitasoja jos se vaan käy ja totta hemmetissä se kävi. Alunperin niiden piti siis tulla vasta ensi viikon torstaina ja ehdittiin jo harmitella ettei keittiö toimi vielä juhannuksenakaan. Nyt siis saadaan kytkeä koneet, sähköt ja pistää putket. Hommaa on kyllä vielä niin välitilan lasin kanssa kuin liesituulettimen koteloinnissa ja lattian listoissa, mutta suurin homma on ohi ja voidaan vihdoin tehdä kotona ruokaa. Tämän kaiken lisäksi, keittiö näyttää ihan törkeän hyvältä, intopinkeenä päätin tulla jakamaan teille vähän puhelimen fiiliskuvia viimeisimmästä viikosta.

viikki

Tää ensimmäinen kuva on mun ehdoton lemppari, ihan älytön toi yhtälö missä peltojen keskellä käppäilee Toni ja taustalla kuumailmapallo leijailee ohitse. Ihan super fiilis. Oikeella taas hengailen mun vakkarispotilla Viikin kallioilla, toi paikka on sellainen mihin meen istumaan vähän väliä ja miettimään millon mitäkin. Monet surut ja huolet on tuolla tullu pohdittua läpi, mutta vähintään yhtä monta kertaa oon onneillut elämää tuossa istuessani. 

Untitled

Ja tässä teille vihdoin ja viimein jotain esimakua keittiöstä. Oon siis suunnitellut ton kokonaan itse ja ei voi kyllä muuta sanoa kuin että hyvä minä. Oon käyttäny aivan järjettömän määrän tunteja noihin eri matskujen miettimiseen, väreihin, koneisiin, sijainteihin ja siihen että kaikki asiat on tapahtunu ajallaan. Kelasin tehdä jonkun koosteen keittiörempan etenemisestä tännekin, sillä siinä on tuhat ja yksi muistettavaa asiaa ja ihan hirvee määrä kaikkea mitä pitää ottaa huomioon. Ei voi kyllä muuta sanoa kuin että on ollut ihan kaiken sen vaivan arvoinen tää lopputulos!

Oon myös ollut todella fiiliksissä tosta pyöräilystä aina vaan. Parina iltana lähtenyt ihan vaan pyörälenkille tuulettumaan ja toi on kyllä paras urheiluharrastus mitä mulla voi koskaan olla. Käsittämätöntä miten vapaalta sitä tuntuukin kun ajelee pitkin poikin pyörällä.

viikki1

Auringonlaskujen fiilistelyä on tullut myös harrastettua ihan laittoman paljon. Ja kuvauskohteeksi on päätynyt sekä koira että pyöräkin. 

Untitled

Pakko oli ottaa kuva pelloista ajeltuna, viime vuonna tein sen virheen etten napannut kuvaa kun kuvittelin näiden urien pysyvän kauankin paikoillaan. Onneksi kännykkä on aina mukana ja sain ikuistettua tämän, oli meinaan seuraavana päivänä jo paketoitu heinät paaleihin.

Vaaleanpunainen on valitettavasti jo haalistunut pois, mutta siitä jäi jälkeen sellainen mansikkainen vivahde kuitenkin. Mietin tässä jo, että pitäiskö sitä käydä laittamassa uudestaan väriä päähän, vaikka tosi hyvältä tää tukka nytkin näyttää. 

Untitled

Kävin shoppailemassa pitkästä aikaa. Teki mieli ostella jotain kesävaatetta ja suuntasinkin kauppakeskus Kaareen ihmettelemään, Bikbokin aleista sitä tarttui vaikka mitä mukaan ja oonkin tosi tyytyväinen mun ostoksiin. Seuraavat ostokset tehdäänkin sitten vasta Jenkkilän puolella ja näistä lähtee ainakin toi housupuku mukaan matkavaatteeksi. En oikeastaan tykkää shoppailusta lainkaan vaan pyrin tekemään sellaisia tunnin tehoiskuja mahdollisimman hiljaiseen aikaan. Voin suositella parhaaksi todettuna perjantai-illan viimeistä aukiolotuntia, ei meinaan ole ketään missään.

viikki2

Tontsahan se siinä ja lempispotti. Joku muuten kaipaili Tonista lisää kuvamateriaalia ja suosittelenkin seuraamaan herraan instgramin puolella, pötkylä löytyy sieltä nimellä

@montanadog

. Ja loppuun vielä aivan sairaan kaunis perjantai-ilta kun shoppailemasta päästyäni nappasin pyörän alle ja lähdin vetämään vaihteeksi lenkkiä.

Kesävinkkinä vielä jäätelösuositus. Classicin uusi valkosuklaa/salmiakki on jäätelöiden parhautta, toinen kova on Magnum Helsingin valkosuklaa johon päälle salmiakkilastuja, chilihiutaleita ja merisuolaa nam nam.