NEW YORK DAY1

Ensimmäinen päivä takana Nykiä ja kaupunki näytti heti nurjan puolensa. Olin varannut etukäteen Airbnb:n kautta kämpän ja Chicagon ukkosmyrkyn sekä lentokaaoksen seurauksena tulin pari tuntia myöhemmin Nykiin. Ilmoitin tämän hostille, joka ei vastannut mitään takaisin. Otin kentältä taksin suoraa majotukseen jossa selvisi, että ketään ei ollut ottamassa mua vastaan. Kello oli tässä vaiheessa yksi yöllä, olin Nykissä ensimmäistä kertaa ja väsynyt melkein 20 tunnin matkustamisesta. Onneksi Heidi sattui olemaan kaupungissa ja soitinkin ihan hädässä sille, että mitä tehdään. Pääsin yhden sen kaverin luokse yöksi ja seuraavana päivänä sitten heti soittoa Airbnblle, ne järkkäs sieltä heti uuden majotuksen, koska hekään eivät saaneet mun alkuperäistä majoittajaa kiinni. Oli kyllä aika stressaava ja ahdistava alku siis tälle reissulle, mutta onneksi kaikki aina järjestyy ja nyt oon aivan ihanan pariskunnan luona.

Eilinen meni siis aikalailla tossa sekoilussa ja pääsin vasta viideltä illalla liikkelle katsomaan sitä itse Nykiä. Olin jotenkin super väsyny ja otin vaan ensimmäisen metron suoraa Time Squarelle, harhailin siellä sitten joitain tunteja ja ihmettelin miksi sitä oikein hehkutetaan. Kävin kysymässä leijonakuningasmusikaalin lippuja ja ne olis maksanu 155 dollaria, joka on kyllä ihan naurettavan kallis hinta musta. Ostin parit jutut mitä olin suunnitellutkin hommaavani ja näiltä osin toi alue on mun puolesta nähty. Tänään suuntaan varmaan suoraa Brooklyniin ja käyn ehkä Sohossa. 

En jaksa jotenkin yhtään stressata täällä olosta enkä varsinkaan juosta missään turistijutuissa, tällä hetkellä on se fiilis että haluun vaan lähinnä hortoilla kuvailemassa ja käydä syömässä, niin siis kelasin tehdäkin. Toisin sanoen varmaan vähän erilaisia matkatarinoita tulossa kuin yleensä jengillä täältä isosta omenasta. Tässä eilisen kuvasatoa, en jaksanu edes ottaa isoa kameraa mukaan joten Fujifilmillä ja kännykällä mentiin.

Ja perskele kun tää ipadin blogiappsi pienentää noi kuvat. Ehkä kestätte sen ennemmin kuin sen ettei tulis mitään postauksia?