NEW YORK DAY2

Eilen oli ihan törkeän kuuma päivä ja siksi hieman sekalainen setti. Otin metron kohti Brooklynia ja sattumalta menin edesmenneen 5 pointzin ohi, hyppäsin ulos metrosta ja menin ihmettelemään mikä meininki. Ei siellö ollut enää oikein mitään, rakennus hylättynä ja aidattuna. Brooklynin metrolinja oli suljettu tutkimusretkeni aikana joten päätin suunnata keskustaan. Grand Central Stationin halusin nähdä omin silmin ja se olikin ihan älyttömän hieno. Erilainen kuin jotenkin oletin, mutta sitäkin nätimpi. Päätin jatkaa sisätiloissa liikkumista ja Shake Shackin super hyvän hampparin jälkeen menin suoraa Public Libraryyn. Vietin siellä varmaan tunnin tai parikin sillä rakennus oli tajuttoman upea. 

Kirjaston jälkeen päädyin Chinatowniin jonka kohdalla mustat pilvet täytti taivaan kävelin Manhattan Bridgen yli ja kaatosade alkoi. Ei muuta kuin metroon suojaan ja takas Manhattanille. Siellä sitten ihmettelin kun salamat iski pilvenpiirtäjien väliin ja auringon laskiessa taivas värjäytyi keltaiseksi. Sateesta innostuneena kävelin vielä uudestaan sinne Time Squarelle ottamaan pimeässä valomerikuvia ja kyllä kannatti. 

Tänään pitää vähän miettiä uusiksi mitä oikein tekee sillä ukkosmyrskyä olisi luvassa koko loppu aika. Snadisti harmittaa, että tän takia taitaa jäädä Empire State Building väliin sillä en tiedä miten fiksua siellä on pyöriä ukkosessa ja kaatosateessa ( tai Top of rock mihin nyt ikinä olisinkaan päätyny). Huomenna sitten shoppailupäivä itsenäisyyspäivän kunniaksi. Täällä on meinaan jotkut sekopäiset alennukset aina juhlapyhinä.