NEW YORK DAY3

Ajattelin ensin, että toka päivä oli paha mutta tää kolmas vasta paha olikin. Oli yksinkertaisesti niin sekopäisen kuuma, että en kyenny tekeen juuri mitään mitä olin ajatellut. Tuntuu, että se ekan päivän säätäminen ja sen jälkeen parin päivän tosi kova tahti on vieny mehut musta. Eilen siis väsymys otti vallan ja menin ottamaan välikuolemaa ja jääteetä Bucksiin, mietin siinä hetken mitä teen ja sattumalta bongasin instagramista Only Nyn olevan kiinni nyt perjantaina. 

Alunperin piti siis shoppailla pe, mutta itsenäisyyspäivän takia suurin osa pienistä erikoiskaupoista on kiinni, eli kaikki ne streetwearliikkeet missä olin aatellu käyväni. Siispä suunnitelmien muutos ja shoppailemaan. Kävin Only Ny:n, Stussyn, DQM:n ja Supremen. Ostin just ne jutut mitä olin aatellukin ja tänään aattelin käydä ostamassa alusvaatteita itsenäisyyspäivän hulluista alemyynneistä Victorias Secretiltä sekä Air Maxit. Yhdet Janoskit ostin jo naurettavalla 55 dollarilla. 

Tänään vihdoin ja viimein suuntaan Brooklyn Bridgelle ja käyn Top of Rockin huipulla, aika paljon jää siis juttuja näkemättä, mutta en oikeestaan jaksa yhtään stressata niistä. Tänään otan rennosti ja valmistaudun huomiseen lentoon kohti Seattlea, vuoria, merta ja vesiputouksia. Pakko myöntää, että odotan kyllä aikalailla tota reissun toista osaa, joka tuntuu tähän alun suurkaupunkiin verrattuna aika rauhottavalta.