NEW YORK DAY4 & 5

Menee kyllä niin vahvasti taas ettei tosikaan. Tänään lähdin airbnb:n hostin mukaan kentälle ja vituikshan sekin meni, myöhästyin lennolta. Ei pitäis koskaan luottaa muihin vaan tarkastaa kaikki aina itse. Saavuin kentälle ja kysyin ensimmäiseltä lentovirkailijalta mitä teen ja kyseinen nainen lähinnä vittuili ja käski mennä jonoon. Jonotin 20 minuuttia ja lopulta tiskille päästessä mulle sanottiin että jos olisin tullut siihen 15min aiemmin olisin ehtinyt. Sillee aha kiitos tästä. Nyt odotan kentällä ja toivon, että pääsen Dallasin kautta Seattleen, kaikki lennot on siis täynnä ja se pääsenkö koneeseen selviää vasta kun boarding aloitetaan. Naurettavinta on se, että katsoin oman lentoni lähtöä tässä ikkunasta. Stressaa aivan sairaasti ja oon tän reissun aikana saanu miljoona harmaata hiusta kaiken tän säädön takia. No mitä jäi käteen reissusta?

Oon ehdottomasti enemmän Caligirl ja Westside.

Ihmiset täällä Nykissä on todella töykeitä verrattuna länsirannikkoon ja ilmeisen super ärsyyntyneitä jos kaikki eivät satu tietämään kaikesta kaikkea.

En oo missään tuntenu fiilistä yhtä ryönäseksi. Täällä on joo paljon erilaisia ihmisiä, mutta tytöt sekä naiset on oikeasti todella ulkonäkökeskeisiä. Kellään ei ole lippiksiä paitsi jos ne on viimesen päälle high fashion sama pätee lenkkareihin. Tuntuu, että kaikilla on vaatteet viimesen päälle mietitty ja laitettu sekä suurin osa pitää mekkoja. Semisti oli sellanen fiilis, että olis koko ajan alipukeutuneena. 

Taksiin ei kannata hypätä ellei tarkkaan tiedä mihin on menossa, eikä riitä että tiedät mihin olet menossa vaan täytyy tietää lähimmän kadunkulmauksen risteävät kadut myös. Joka kerta kun menin taksilla oli säätöä ja vain pari kertaa pääsin sinne minne piti.

Kaupungissa oli tosi turvallinen fiilis, ei pelottanut kertaakaan vaikka yksin matkustinkin.

Nykissä oli todella likaista, paljon likaisempaa kuin ajattelin, koska esimerkiksi miljoonakaupunki Moskova on todella puhdas. Roskat tuodaa kadulle kaupan eteen ja kuumalla säällä ne haisevat todella pahasti. Vesisateella torakat kulkevat metrossa ja roskiksista voi bongata rottia. 

Tuntuu että ketään ei kiinnosta kukaan muu ja jengin kohteliaisuudet on jotenkin todella päälle liimattuja eikä yhtään vilpittömiä.

Kukaan ei puhu metrossa tai muissa julkisissa puhelimeen, tää pitäis saada Suomeenkin. 

Kaupoissa lähtee todella helposti mopo käsistä, vero on todella alhainen ja ilmeisesti alle 100 dollarin ostoksista ei tule veroa lainkaan. 

Newarkin kentällä kannattaa olla vähintään kaksi tuntia ennen ja sinne matkustamiseen kannattaa varata vähintään saman verran, mieluummin jopa 3 tuntia. 

Pääsen Dallasin lennolle!!!!!!!!!!!!! Jatkan yhteenvetoa siis toiste haha, kipee tuuri kävi. Lento oli täynnä mut ilmeisesti joku myöhästyi tältäkin lennolta haha.