NORTHWEST IS BEST

Untitled

Tää ensimmäinen kuva saattaa olla hienoin koskaan puhelimella ottamani otos ja sen fiilis kiteyttää meidän reissun sataprosenttisesti.

6400 kilometriä, seitsemän osavaltiota ja kuusi kansallispuistoa. Tässä faktoihin tiivistettynä tämän vuoden kesäloman kakkososio. Ensimmäinen osa meni Nykissä itärannikolla, mutta tämä toinen oli jotain ihan omaa luokkaansa, jotain niin paljon enemmän Jenkkiä, niin paljon aidompaa. En ole avannut tietokonetta tätä ennen, en ole katsellut yhdenkään muistikortin sisältöä. Oon kyennyt ainoastaa fiilistelemään puhelimen kautta kaikkea sitä mitä koettiin. Tässä siis esimakua tulevista postauksista puhelimen kuvilla tottakai.

Voisin asua Northwestissä, voisin sanoa ettei mikään paikka ole tehnyt yhtä suurta vaikutusta, mutta juuri nyt tuntuu todella hyvältä olla kotona. Suomi laittaa parastaan, vaikka kotiintulo ei mennyt ihankuin elokuvissa, odottamassa oli yksi keskeneräinen keittiö, korjauskelvottomaksi hajonnut Jeeppi ja koti jota rakas poikaystävä ei ollut siivonnut koko sinä aikana kun olin poissa sekä kipeä koira, jolle piti hakea antibiootit. Ihanaa olla silti Suomessa ja vielä ihanampaa on muistella viimeistä kuukautta.

1
2
Untitled
3
4
5
Untitled
8
6
7
Untitled
9
10
11
Untitled
12
13
14
Untitled
15
16