SEATTLE DAY1

Huhuhuh että mä tykkään olla täällä!! Tuntuu siltä kuin olisin tullut kotiin. Täällä on vuoret, meri, mukavia ihmisiä ja jotenkin ihana tunnelma. Käytiin eilen kaupungilla pyörimässä, syötiin "Japanilaisia" hampurilaisia, missä oli välissä uppopaistettu pihvi, wasabia ja muita tulisia sooseja. Otin myös Chaipirtelön, joka oli törkeän hyvää ja jumalaiset ranet kylkeen. Pyörittiin keskustassa kauppahallilla, mikä oli symppiksin ikinä ja tuntui kuin olisi tehnyt aikamatkan 20 vuoden taakse. Pistettiin myös gumwallille purkat asiaan kuuluvasti. Oon nähny ensimmäistä kertaa oikeita toteemeja ja tykkään tästä Seattlesta vaan jotenkin ihan älyttömästi. Eilen grillailtiin pihalla, pelattiin Cards Against Humanitya ja naurettiin kuollaksemme. 

Lukasin mun viimesen Nykipostauksen myös ja pitää siis lisätä, että tykkäsin kyllä Nykistä, Nykillä on se oma juttunsa. Halusin vaan nimenomaan tuoda vähän sitä toista puolta siitä kaupungista esiin. Siellä kun on niin paljon muutakin kuin se Time Square ja luksuskaupat. 

Ja kommentteihin vastaaminen tällä hetkellä mahdotonta, koska mun ipad sekoaa joka kerta jos yritän vastailla! Eli palailen niihin joko koneelta tai myöhemmin.