HYVÄSTIT DMNDZ TA LIFELLE

Viime keväästä asti olen pohtinut valtavasti tätä blogia, sen merkitystä, sekä sitä mitä sille haluaisin tehdä. Olen tullut siihen tulokseen, että on aika uudistua. Dmndz ta lifen on aika muuttua ja siksi tulenkin siirtämään koko blogin täysin uudelle pohjalle niin, että ulkoasu sekä sisältö vastaavat enemmän sitä kuka minä olen. 

Tulen siirtämään suurimman osan tämän blogin postauksista uuteen osoitteeseen ja järjestelemään blogin sisällön hieman järkevämmin. Tavoitteena on tehdä sivut joissa lukijat tai satunnaiset selaajat löytävät helposti etsimänsä postaukset ja samalla voivat inspiroitua muista samanhenkisistä jutuista.

Aion tästä eteenpäin panostaa nimenomaan laatuun määrän sijaan.

En ole koskaan ollut tavoitteellinen bloggaaja, en voisi koskaan blogata vain siksi että siitä maksettaisiin. Teen tätä täydellä sydämellä, bloggaaminen ja kuvien jakaminen on intohimoa joka ei ole ostettavissa. Rakastan reissaamista ja niiden reissujuttujen jakamista teille, kuvainspiraatiosta puhumattakaan. Haluan näin ollen karsia turhat höpöhöpöpostaukset pois ja tarjota teille laadukkaita kuvia, reissujuttuja ja inspiroivia postauksia elämästä. Uudella alustalla haluan keskittyä nimenomaan siihen elämään itseensä kaiken materian sijaan ja näin ollen pääpaino tuleekin olemaan niissä kuvissa. Tottakai jos satutaan ottamaan maagiset asukuvat niin aion niitäkin jakaa, mutta mitään kollaaseja tai sellaisia "ostin tälläsen topin tänään"- postauksia ei tulla näkemään.

Tämän myötä tulen siirtämään viikon aikana tämän blogin sisällön uudelle sivulle ja samalla tulee vaihtumaan myös blogin nimi.

Olen kyllästynyt selittämään kaikille mitä tämä blogin nimi meinaa, mistä se tulee ja tavaamaan sitä, uusi nimi kuvaa blogia ja sitä mihin suuntaan haluan tämän viedä paljon paremmin. 


Uudistuva blogi tulee tarjoamaan:

- Oman nettisivun jossa blogin rinnalla sisältöä helposti katseltavana.

- Uuden upean leiskan jossa erityisesti kuvat pääsevät todella oikeuksiinsa. 

- Rajatumpaa sisältöä niin, että postaukset todella on ajatuksella tehtyjä ja laadukkaita.

- Lisää matkapostauksia sillä seuraava reissu onkin jo tiedossa, matkavinkkejä ja muita reissaamiseen liittyviä juttuja. Tietenkin matkakuvien siivittämänä.

- Valokuvaukseen liittyviä juttuja kuvausvinkeistä itse kuviin. 

- Oikeasti hyvän fiiliksen postauksia, joita haluaisin itsekin lukea.

- Vieläkin tarkemmin valikoituja yhteistyöjuttuja.

Uudistuvassa blogissa ei tule olemaan:

- Postauksia joissa ei ole pointtia, jotka ovat sivujen täytettä.

- Ostospostauksia tai ylipäätään järjettömiä postauksia siitä mikä meikkipurkki on eniten käytössä.

- Liian henkilökohtaista elämää, TIEDÄN että nää jutut kiinnostaa ja monet seuraa tätä koska haluavat lukea elämän kriiseistä ja skandaaleista, oikeasta elämästä jne. Mutta en yksinkertaisesti jaksa sitä, että mun elämää ruoditaan ympäri nettiä aina jos kirjoitan mitään vähääkään henkilökohtaisempaa.

- En hae blogilla minkäänlaista julkisuutta tai rahallista hyötyä vaan nimenomaan se julkisuus sekä kaupallisuus tässä ahdistaa. Tulen varmasti tekemään yhteistyötä tulevaisuudessakin, mutta tosiaan vain ja ainoastaan sellaisten tahojen kanssa jotka ovat 100% tai enemmän minua! 

 

Olen lukemattomia kertoja saanut lukea siitä miten täynnä olen itseäni (koska kirjoitan blogia), miten lapsellinen olen (koska joku on kanssani eri mieltä) tai miten minun pitäisi tehdä sitä ja tätä etten olisi täysi pelle. Olen idiootti koska minulla on ranskanbulldoggi eikä esim labbista, olen feikki pelle jos kirjoitan skeittaamisesta (koska en aloittelijana osaa sitä ja silloin ei saa fiilistellä), samaa aikaa en saisi olla mistään mitään mieltä tai olen idiootti, mutta jos en ota mihinkään kantaa olen itsekäs kun en välitä maailman asioista. 

Tiedän kyllä että nämä ihmiset eivät tunne minua (vaikka niitäkin juttuja on tullut luettua missä joku mun "läheinen" ystävä kertoo ihan höpöhöpöfaktoja internetissä), mutta sitä suuremmalla syyllä en jotenkin yhtään jaksa asettaa elämääni yhtään sen enempää esille. Olen tyytyväinen elämääni ja itseeni, enkä kaipaa tavastani elää ja olla mitään kritiikkiä, se kun ei mielestäni kuulu kenelläkään muulle miten itse elämääni elän. 

Tottakai tulen edelleen kirjoittelemaan juttuja Tonista ja keittiöremonteista, jakelen varmaan joskus jotain kotikuviakin ja saatan kertoa koulustani siitä kiinnostuneille, mutta aion jatkossa(kin) pitää sen oikeasti yksityisen elämän blogista poissa vielä ehkä aavistuksen rajatummin. 

Mitä ajatuksia tälläinen teissä lukijoissa herättää? Toivon, että mahdollisimman moni tietysti siirtyy blogin mukana uudelle sivustolle ja aion tietenkin informoida siitä täällä usemapaan otteeseen ja esimerkiksi blogloviniin muutan uuden osoitteen automaattisesti. Ainiin ja pitää nyt vielä korostaa, että en muuta mihinkään portaaliin tai minkään sivuston alle vaan olen tehnyt itselleni omat nettisivut, joiden yhteyteen blogi tulee. 

IMG_0125