FILMILLÄ

Pakko jakaa tässä vähän filmikuvia kesältä Henriikan ja Idan kesähaasteen inspiroimana. Tytöt järkkäsivät siis filmikuvahaasteen, jossa molemmat keksivät toisilleen aiheita kuvattavaksi. He pyysivät myös lukijoita ottamaan kesän aikana aiheeseen sopivia kuvia. Innostuin itsekin tuosta haasteesta ja pitihän sitä jotain kuvia käydä nappailemassa. Tässä vielä Henriikan toteutuneet kesä filmille kuvat ja myöskin Idan muistoja kesästä.

Molempien blogeista löytyy myös lukijoiden lähettämät otokset ja täytyy myöntää, että odotin niiden julkaisua siitä asti kun luin tuosta haasteesta ensimmäistä kertaa. Oli jotenkin super jännittävää katsoa minkälaisia kuvia sieltä tulee. Ainiin ja täytyy tähän vielä lisätä, että muistutteluista huolimatta meinasin kokonaan unohtaa kuvien lähetyksen. Onneksi Henriikka kyseli tänään multa takkivinkkejä ja siinä samassa tajusin kysellä mikä on kuvien tilanne, että ehdinkö laittamaan vielä. Selvästi kohtaloa. 

Joku lukija täällä saattaa tietääkin, että omistan sellaiset 7 vanhaa täysin toimivaa filmikameraa ja kaksi polaroidia, jotka pääsevät hävettävän harvoin mukaani. Filmi on jotenkin vaan niin arvokasta ja jokainen kuva pitää ottaa paljon suuremmalla ajatuksella, täytyy keskittyä ja sitten jännittää mitä tulee. Reilu vuosi sitten kuvasin Prahassa melkein koko loman pelkästään filmillä ja se oli ihan älyttömän siistiä, ihan eri fiilis niissä kuvissa ja jotenkin sopi hyvin kaupungin tunnelmaan. Pitää ryhdistäytyä tässä filmikuvaamisessa ja varmaan toivoa joululahjaksi filmiskanneria niin säästäisi ison osan kehityksessä. Mutta pidemmittä puheitta pari kesäkuvaa filmillä:

04010002 04010011 04010012 04010014 04010017 04010005 04010020 04010023 04010018 04010003