EPÄONNISTUNUT SUNNUNTAI

Välillä on päiviä kun mikään ei vaan tunnu onnistuvan. Jostain syystä tälläisistä päivistä syytetään yleensä maanantaita, mutta mulla sunnuntai on aika usein sellainen päivä. Sunnuntait on kivoja koska saa nukkua pitkään, mutta mulla on tapana jostain syystä stressata seuraavaa viikkoa. Havahdun kaikkiin asioihin jotka on hoitamatta ja joille sunnuntaisin ei yleensä voi tehdä mitään. Nämä päivät tuppaa myös menemään kokonaan ohi, illalla pitää mennä ajoissa nukkumaan ja pitäisi olla jotenkin levännyt alkavaa viikkoa varten, varmaan sanomattakin selvää että se petiin meno venyy eikä tunnu yhtään levänneeltä seuraavana aamuna.

No eilinen veti tälläisen tavallisen sunnuntain ihan uudelle levelille. Nousin väärällä jalalla ja koko päivä meni kinatessa milloin mistäkin asiasta. Illalla tehdessäni tuttuun tapaan teetä räjähti teelasini pöydälle täyttäessäni sen kuumalla vedellä. Teet valui pitkin tasoa vetolaatikoiden kautta lattialle, kastellen matkalla kaikki laatikoiden etureunassa olleet astiat, ruokailuvälineet sekä kuivamuonat. Tästä hetken päästä toipuneena päätin tehdä kasvissosekeittoa. Se menikin mahtavasti siihen asti kunnes piti muussata keitos. Kaadoin kaiken tehosekottimeen, jonka varmistin olevan kiinni ja pistin pyörimään. Alle minuutti ja kone laski kaiken alleen niin että koko keittiön lattia täyttyi tulikuumasta vetisestä bataatti/porkkana keitosta. Tiedättekö miten hemmetin iso duuni on siivota bataattisosetta lattiasta? Voin kertoa, että ette halua kokeilla.

Ei voi taas muuta sanoa kuin että 5/5 sunnuntai. Onneksi eilisessä oli edes jotain hyvää, nämä kuvat nimittäin, siinä vaiheessa kun sietokyky ylittyi oli pakko mennä meren rantaan vähän haukkaamaan happea ja pihalla sattui olemaan älyttömän kuvauksellinen keli. Tässä näitä epäonnistuneen sunnuntain onnistuneita otoksia.

IMG_0035 IMG_9967 IMG_9977 IMG_0021 IMG_9993 IMG_0016 IMG_0041 IMG_9996 IMG_0031 IMG_0012 IMG_0043