PERHERETKI NUUKSIOON

Käytiin pari viikkoa sitten aurinkoisen lauantain kunniaksi Nuuksiossa heittämässä pieni lenkki. Toni (koira) tykkää ihan valtavasti vetää metsässä ja tuntuu ettei siltä lopu virta koskaan. Meidän parin kilometrin lenkki paisui lopulta lähemmäs kahtakymmentä, mutta taisin olla ainoa jota rupesi loppua kohden hapottamaan. Koira ja mies veteli ihan tyytyväisinä kun meikällä polvi rupesi vaivaamaan vikojen kilometrien kohdalla. Oli ihanaa istuskella pihalla ja syödä eväitä, ensi kerralla pitää ottaa vielä kunnolla grillattavat ja termari messiin. Kaikeksi yllätykseksi Janikin oli ihan innoissaan ja halusi näyttää jonkun tietyn saaren missä oli ollut telttailemassa teininä, ehkä me siis vihdoin ensi kesänä mennään koko perheen voimin telttailemaan. 

On ollut hauska huomata miten retkeily ja ylipäätään Suomen luonnossa matkailu on ollut nyt kovassa nousussa ja viimeisen päälle trendikästä. Myönnän siis täysin innostuneeni itsekin entisestään lähiseuduista. Jenkeissä samanlainen ilmiö on tullut instagramista nähtyä, seuraan tosi montaa jenkkiä ja siellä kovaa kamaa on kyllä juuri kaikki retkeily ja kansallispuistot. Tuntuu, että silloin nuorempana eräily ei ollut yhtään trendikästä vaan yleisesti vähän nörttiä, jonka takia ei tullut itse pidettyä mitään meteliä omastakaan retkeilystä. Yllättävän harva taisi edes tietää yläasteella saatika lukiossa, että olen kunnon aktiivipartiolainen. Ihan mahtavaa, että meininki on muuttunut ja lähiseutumatkailu noussut pinnalle. 

PS. Käykää laittamassa kysymyksiä tuonne postaukseen. Erityisesti kaikki nolot ja tyhmät kysymykset, ihan mitä vain maan ja taivaan väliltä.

IMG_9887 IMG_9766 IMG_9720 IMG_9742 IMG_9771 IMG_9775 IMG_9748 IMG_9789 IMG_9757 IMG_9763 IMG_9798 IMG_9759 IMG_9822 IMG_9818 IMG_9760 IMG_9832 IMG_9851 IMG_9877 IMG_9888