SYKSYINEN AAMU

Syksy on ollut lempparini niin pitkään kun muistan. Joskus lapsena mulle väitettiin, että ihmiset tykkäävät aina siitä vuodenajasta eniten milloin ovat syntyneet. Aivan kuin se olisi joku asia mikä määräytyy sen mukaan milloin itse putkahdit maailmaan. Se on kyllä totta, että olen syksyn lapsia, mutta en silti ole täysin vakuuttunut tästä teoriasta.

Toinen asia mikä ei vuosien mittaan ole muuttunut on se, että olen toivottoman huono aamuihminen. Olen juuri se tyyppi joka torkuttaa parhaimmillaan jopa tunnin, ihan vaan jotta voisi vielä hetken nukkua. Skippaan suihkun, aamiaisen ja oikeastaan ihan kaiken muunkin vaihtarina vähän pidempään kestäneistä unista. Vkloppuisin nukun pitkään ja liukuvat työajat tarkoittavat mulle sitä, että eksyn toimistolle samaan aikaan kun muut lähtevät lounaalle. En vihaa aamuja, mutta jos niihin kuuluu pakollista suorittamista kuten heräämistä tai ohjelmaa niin ne ovat inhokkilistan kärjessä. Silloin kun saan maata sängyssä herättyäni niin kauan kuin sielu sietää, torkahtaa vielä uudestaan ja makoilla sohvalla kahvin kanssa rauhassa, niin silloin rakastan aamuja.

Olen todella usein pallotellut mielessäni ajatusta heräämisestä auringonnousun aikaan ja sitä, että kävisin kaupungilla kuvailemassa. Voitte kuitenkin arvata miten on käynyt kun kello on soinut aamulla kuudelta ja vaihtoehtona on ollut kuvaamisen skippaus ja unien jatkaminen, että kumpaan meikäläinen on kallistunut. Tässä pari viikkoa sitten kuitenkin kävi niin, että heräsin ja nousin sängystä lähteäkseni kouluun. Siinä vaiheessa kun olin jo ylhäällä sain kuulla, että kyseinen koulupäivä on kokonaan peruttu ja ensin ehdin jo juhlistaa sänkyyn palaamista. Tajusin kuitenkin, että kun kerrankin olen näin aikaisin hereillä ja jo pukenutkin niin miksen samantien kävisi pienellä lenkillä kameran kanssa. Se olikin sitten paras idea ikinä. 

Sain tuolta lenkiltä niin kipeen hienoja kuvia, että ei kyllä ihan heti tule mieleen milloin olisi vastaavia otoksia tullut tallennettua kameran muistiin. Tässä näitä teille nyt olisi kirpeän syysaamun tuotoksia täältä rakkaasta Viikistä. Ajattelin tästä eteenpäin lisäillä postauksen loppuun infot millä kameralla ja linssillä kyseiset kuvat on otettu, kun sitä kysellään aika usein.

viikin syksy (1 of 30) viikin syksy (2 of 30) viikin syksy (4 of 30) viikin syksy (7 of 30) viikin syksy (11 of 30) viikin syksy (8 of 30) viikin syksy (13 of 30) viikin syksy (14 of 30) viikin syksy (18 of 30) viikin syksy (22 of 30) viikin syksy (24 of 30) viikin syksy (29 of 30) viikin syksy (26 of 30) Viikki