ONCE UPON A TIME IN AMERICA

Kea täytti vkloppuna vuosia ja piti ihan huikeat teemabileet. Pukukoodina oli Amerikka ja paikalta löytyi aivan törkeän nerokkaita asuja. Itse pähkäilin viikon omaa pukuani ja mieli vaihtui Portland-hipsteristä, metsämiehiin ja Marilynkin kävi mielessä. Siinä sitten vaatteita etsiessäni löysin tämän aidon cheerleading-asun jonka olen pari vuotta sitten ostanut Americanasta ajatuksena tasan "miten siisti, pakko saada, ei sitä koskaan tiedä milloin tällästä tarvitsee". Pompomit askartelin itse juuri ennen juhlia, joten ei muuta kuin ylisuuri baseballrotsi niskaan ja Summer on valmis bailaamaan. Pakkohan teille on näitä kuvia parit jakaa, mun oma lemppari on ehdottomasti Nitan koditon, mikä teistä on paras? 

Ps. Flickrillä on tänään ollu jotain ongelmaa joten jos kuvissa näkyy virheilmoitus niin koittakaa ladata sivu uudestaan!

america (5 of 53) america (47 of 53) america (15 of 53) america (3 of 53) america (31 of 53) america (34 of 53) america (35 of 53) america (39 of 53) america (45 of 53) america (8 of 53) america (50 of 53) america (14 of 53)