ALL DAY EVERYDAY

Ihan alkuun täytyy sanoa, että olen järjettömän fiiliksissä tästä uudesta blogista sekä erityisesti näistä nettisivuista. Paljon on vielä viilattavaa ja reissujuttuja pitäisi kasata omiin valikoihin sekä tietysti postailla teille vihdoin ja viimein reissustakin, mutta olen tässä ottanut oman aikani turhia stressaamatta.

Moni ehti jo huolestua tyylijuttujen katoamisesta kokonaan, mutta ei hätää kyllä niitäkin tullaan täällä näkemään. Pääpaino tosin siirtyy puhtaasti kuviin sekä reissuihin, joissa se painotus on tosin ennenkin vahvasti ollut. Eli tyylijutut tulevat olemaan hienoja valokuvia joissa vaatteet ovat mukana.

Blogi kategorioituu varmaan vieläkin sinne lifestylen alle, mutta sillä erotuksella, että itselle lifestyle käsittää nimenomaan sitä omaa elämäntapaa. Ei sitä mitä söit aamiaiseksi, millä meikkasit silmät aamulla tai mitä ostit kaupasta, vaan sitä miten elämääsi elät. Oma elämäntapani koostuu nimenomaan reissuista, uusista asioista, ihmisistä, vaatteista, kaikesta visuaalisesta ja halusta taltioida merkityksellisiä hetkiä. Pidän jalat maassa ja pyrin jakamaan inspiraatiota teille lukijoille maailmalta ja naapurin pelloilta, sopivassa suhteessa kaikkea!

Ja nyt ihan ensimmäisenä kaikki risut ja ruusut kommenttiboksiin uudesta nimestä, leiskasta ja kaikesta. Kiitos, että olette siellä ruudun toisella puolella aina vaan postauksesta toiseen.

IMG_2314 IMG_6645 IMG_0266 IMG_4180 route66 IMG_2241 Sokeva IMG_4242 ME IMG_0050 IMG_4083